چهارشنبه, ۲۲ اسفند, ۱۴۰۳ / 12 March, 2025
مجله ویستا

سالاد پانزانلا | طرز تهیه سالاد پانزانلا مدیترانه ای


مواد لازم سالاد پانزانلا



لوبیا سبز تازه  450 گرم

کرفس خردشده  ½ پیمانه

پیاز قرمز 1 عدد کوچک

زیتون بدون هسته  ½ پیمانه

پنیر فتا (سفید)  120 گرم

روغن زیتون  ¼ پیمانه + 1 قاشق غذاخوری

سرکه انگور ¼ پیمانه

فلفل سیاه و نمک  به میزان لازم

نان تست  2 برش

تخم رازیانه    نصف قاشق چای خوری


سالاد پانزانلا | طرز تهیه سالاد پانزانلا مدیترانه ای

طرز تهیه سالاد پانزانلا



    لوبیا سبز را پاک کرده و درسته بشویید.
    یک حمام آب یخ آماده می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
    داخل یک قابلمه متوسط مقداری آب ریخته و آن را روی حرارت نسبتاً زیاد می گذاریم تا به جوش آید. سپس کمی نمک به آن اضافه کرده و لوبیا ها را در آن می ریزیم. اجازه می دهیم لوبیا ها حدود 5 تا 6 دقیقه بجوشند تا نرم شوند. سپس آن ها را آبکشی کرده و سریع داخل حمام آب یخ می ریزیم تا پخت آن متوقف شود. می گذاریم تا کامل در آب خنک شوند. سپس آن را آبکشی می کنیم.
    پیاز قرمز و پنیر فتا را  خرد کنید.  در یک کاسه متوسط، لوبیا سبز آبپز، کرفس، پیاز، زیتون، پنیر، رازیانه، روغن زیتون و سرکه را به همراه ¼ قاشق چای خوری نمک می ریزیم و آن ها را زیر و رو می کنیم. سپس آن را با کمی فلفل مزه دار می کنیم. آن را 15 دقیقه در دمای اتاق می گذاریم.
    هر طرف برش های نان را 3 دقیقه تست می کنیم (این کار را می توان با تستر و یا فر نیز انجام داد). نان ها را به قطعات 2.5 سانتی متری خرد کرده و در سالاد می ریزیم. سالاد را زیر و بالا کرده و سرو می کنیم.


سالاد پانزانلا | طرز تهیه سالاد پانزانلا مدیترانه ای

نکات تکمیلی در مورد سالاد پانزانلا

سالاد پانزانلا جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
سالاد پانزانلا را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

سالاد پانزانلا ، طرز تهیه سالاد پانزانلا مدیترانه ای