جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

رولت گوشت ایتالیایی | طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی


مواد لازم برای رولت گوشت ایتالیایی



گوشت کبابی برش نازک داده شده 600 گرم ( 6 برش )
ریحان تازه آسیاب شده نصف فنجان
فلفل قرمز کبابی شده 2 عدد
پنیر پیتزای پارمسان رنده شده 4 قاشق سوپ خوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپ خوری
روغن زیتون دو قاشق سوپ خوری
فلفل سیاه آسیاب شده 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به میزان لازم
سرکه بالزامیک یک چهارم فنجان
سیر 2 حبه

طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی



برش های گوشت را روی پیشخوان یا سینی بگذارید . فلفل قرمز و جعفری ها را روی آن بریزید .
گوشت ها را نمک زده و روی آن برگ ریحان خرد شده ، پنیر پیتزا و فلفل بریزید .
برشهای گوشت را بصورت رول درآورید و برای محکم بستن آن می توانید از خلال دندان استفاده کنید .
دو قاشق روغن زیتون و سرکه را با سیر له شده مخلوط کرده و روی آن ها بریزید .
به مدت یک ساعت در دمای اتاق آنها را کنار بگذارید . سپس آنها را از مایع بیرون بیاورید .


رولت گوشت ایتالیایی | طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی


یک چهارم روغن زیتون را در یک ماهیتابه بزرگ داغ کنید .
رول های گوشت را از همه طرف سرخ کنید .
مخلوط مایع را که کنار گذاشته اید به آن اضافه کنید و آن را به جوش بیاورید .
بجای سرخ کردن می توانید رولهای گوشت را در سینی فر قرار داده روی آن را بپوشانید و به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید .


رولت گوشت ایتالیایی | طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی

نکات تکمیلی در مورد رولت گوشت ایتالیایی

رولت گوشت ایتالیایی جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
رولت گوشت ایتالیایی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

رولت گوشت ایتالیایی ، طرز تهیه رولت گوشت ایتالیایی


همچنین مشاهده کنید