پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی


 مواد لازم برای استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی

 
سرکۀ بالزامیک :2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون :3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه :به میزان لازم
گوجه فرنگی درشت :2 عدد
پیاز شیرین بزرگ :یک عدد
آرد :3 قاشق غذاخوری
شیر :2 پیمانه
اسفناج  :300 گرم
جوز هندی :⅛ قاشق چایخوری
گوشت راستۀ استیکی :4 قطعه
 
 

طرز تهیه استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
 
 
طرز تهیه استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
 
در یک کاسۀ کوچک، سرکه و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را می ریزیم و با همزن دستی، مواد را کاملاً مخلوط می کنیم. سپس آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
گوجه فرنگی را حلقه می کنیم پیاز را پس از شستن طوری برش می دهیم که نیمی از آن حلقه ای شود و بقیۀ آن که حلقه نمی شود را ریز خرد می کنیم.
 حلقه های گوجه و پیاز را در یک ظرف مسطح می چینیم و مخلوط سرکه را روی آنها می ریزیم و آن را کنار می گذاریم.
در یک قابلمۀ متوسط کمی عمیق، 1 قاشق غذاخوری روغن می ریزیم و آن را روی حرارت متوسط می گذاریم. پس از اینکه کمی گرم شد، پیازهای خرد شده را داخل آن می ریزیم و حدود 4 الی 5 دقیقه تفت می دهیم.
آرد را به آن اضافه می کنیم و 30 ثانیه مخلوط کرده و آن را تفت می دهیم.
 به تدریج شیر را به آن اضافه می کنیم.
اسفناج خرد شده و جوز هندی را داخل آن می ریزیم و آن را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم. می گذاریم 3 الی 5 دقیقه روی حرارت باشد تا کاملاً بپزد و اسفناج نرم و پخته شود. سپس آن را از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم.
یک تابۀ بزرگ را روی حرارت متوسط-زیاد می گذاریم.
استیک ها (هر قطعه 250 تا 300 گرم) را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم.
وقتی تابه داغ شد، استیک ها را داخل آن می گذاریم تا هر طرف آن قهوه ای شود. برای اینکه استیک آبدار داشته باشیم، هر طرف را حدود 4 الی 5 دقیقه روی حرارت می گذاریم.
استیک آماده را در کنار مکمل پیاز و گوجه با سس بالزامیک و مخلوط اسفناج و جوز هندی در یک بشقاب سرو می کنیم.
 

طرز تهیه استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی
 
نکات تکمیلی در مورد استیک

استیک جزو استیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
استیک را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه استیک با کرم اسفناج و گوجه فرنگی