شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

پیاز کاراملی | طرز تهیه پیاز کاراملی


مواد لازم برای طرز تهیه پیاز کاراملی
 
(میزان آن به خودتان بستگی دارد)
 
چندین عدد پیاز متوسط (سفید، قرمز یا زرد)
روغن زیتون
کره (اختیاری)
نمک
شکر (اختیاری)
سرکه بالزامیک (اختیاری)
 

پیاز کاراملی | طرز تهیه پیاز کاراملی
 
طرز تهیه پیاز کاراملی
 
قسمت بالای پیاز را برش دهید و جدا کنید. آن را از وسط نصف کنید و طرف صاف آن را روی تخته قرار دهید. و با چاقوی تیز، آن را به صورت خلال های باریک و یکدست، برش دهید. در انتها، قسمت ریشه پیاز را جدا و خلال ها را پرپرکنید تا لایه های پیاز از هم جدا شوند. 
 
تابه ای با دیواره بلند انتخاب کنید. کف آن روغن زیتون و کره بریزید (برای هر یک عدد پیاز، یک قاشق چایخوری کافی است). تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن کمی داغ شود. سپس خلال های پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا همه سطح پیازها با روغن پوشیده شوند. 
 
سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حدود 10 دقیقه به آرامی سرخ شوند. پس از 10 دقیقه کمی نمک و در صورت تمایل مقدار کمی شکر اضافه کنید و هم بزنید. 
 
سپس پیازها را به مدت 30 تا 60 دقیقه روی حرارت بسیار کم بگذارید تا نرم و کاراملی شوند. در این فاصله چند بار آنها را هم بزنید تا همه به طور یکدست طلایی شوند. 
 
پس از اینکه رنگ پیازها تغییر کرد، با قاشق فلزی دایم آن را هم بزنید تا یکدست سرخ و از سوختن پیازها پیشگیری شود. 
 
اگر دوست داشته باشید طعم خوبی به پیازها بدهید، در انتهای پخت کمی سرکه بالزامیک به آن اضافه کنید. 
 
پیاز کاراملی را می توانید چندین روز در یخچال در یک ظرف دربسته نگهداری کنید. 
 
 
 
نکات
 
1. اگر می خواهید پیازها خشک و برشته نشوند، یک مقدار خیلی کم آب به تابه اضافه کنید. 
2. شاید پس از 20 دقیقه اولیه لازم باشد روغن بیشتری به تابه اضافه کنید. 
 

پیاز کاراملی | طرز تهیه پیاز کاراملی
نکات تکمیلی در مورد پیاز کاراملی

پیاز کاراملی جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
پیاز کاراملی را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پیاز کاراملی ، طرز تهیه پیاز کاراملی