یکشنبه, ۳۱ تیر, ۱۴۰۳ / 21 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه سالاد خیار و نعناع تند


طرز تهیه سالاد خیار و نعناع

وعده غذایی:ناهار  شام زمان پخت :0 دقیقه

نوع غذا:سالاد زمان آماده سازی مواد:20دقیقه

مناسب برای 6 نفر

مواد لازم:

لیمو ترش سبز :یک عدد

فلفل چیلی قرمز بزرگ :یک عدد

خیار :یک عدد

پیاز قرمز :½ عدد

نارگیل رنده شده :2 قاشق غذاخوری

آب لیموترش تازه :2 قاشق غذاخوری

نعنا تازه خردشده :یک قاشق غذاخوری

گشنیز تازه خردشده :یک قاشق غذاخوری

شکر :کمی


طرز تهیه سالاد خیار و نعناع تند

یک نوع سالاد دلچسب که به عنوان چاشنی تازه و خنک در کنار غذاهای با طعم کاریهای معطر سرو می شود.

سمبل خیار، لیمو و نعنا (Cucumber, lime & mint sambal) در واقع یک نوع چاشنی است که در کنار غذاهای تند و کاری های شرقی سرو می شود. استفاده از این چاشنی در کشورهای اندونزی، مالزی، جنوب فیلیپین و سنگاپور بسیار مرسوم است.

10 دقیقه طول میکشد تا سمبل خیار و نعنا با لیمو آماده شود. اگر میخواهید سمبلتان تندتر شود دانه های فلفل چیلی را جدا نکنید.

طرز تهیه:

دانه های فلفل چیلی را درآورده و ریز کنید.

خیار را در ابعاد 1 سانتی متری خرد کنید.

نارگیل را رشته رشته رنده یا خرد کنید.

گشنیز و نعنا را خرد کنید.

پیاز را ریز کنید.

پوست لیمو را بکنید. (می توانید از پوست کن استفاده کنید. برای جدا کردن بافت سفید آن از یک کارد تیز استفاده کنید و سپس پوست سبز لیمو را به صورت نوارهای نازک و دراز ببرید).

پوست لیمو، آب لیمو، فلفل چیلی، خیار، نارگیل، نعنا، گشنیز و پیاز را در کاسه ای کوچک مخلوط کنید.

نمک ، فلفل و کمی شکر به آنها اضافه کنید. 

نکات تکمیلی در مورد سالاد خیار

سالاد خیار جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
سالاد خیار را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سالاد خیار و نعناع تند