چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

آش ترش | طرز تهیه آش ترش ارومیه


مواد لازم برای آش ترش ارومیه

   

گوشت   1 کیلو
    نخود و لوبیا   مجموعا 150 گرم
    باقلا مازندرانی    نیم کیلو
    تره..جعفری..گشنیز..اسفناج.. نعناع..خلواش (سبزی محلّی شمالی) مجموعا 1.5 کیلو
    برنج     250 گرم
    گوجه سبز ریز خیلی ترش 1کیلو
    سیر داغ    روی آش 2بته

روش تهیه آش ترش ارومیه



    گوشت را تکه تکه کرده و همراه با نخود و لوبیا میگذاریم کاملا بپزد.
    سپس باقلا را کمی پخته ،سبزی را هم خرد می کنیم و میگذاریم بپزد.
    برنج را هم به سبزی اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بپزند.


آش ترش | طرز تهیه آش ترش ارومیه


    وقتی مواد پختند،آنها را باهم مخلوط میکنیم.
    گوجه سبز ترش را به آن اضافه میکنیم ،شعله گاز را کم کرده و میگذاریم آش جا بیفتد.
    به آن نمک و فلفل اضافه می کنیم. نعناع داغ و سیر داغ درست میکنیم و روی آش می ریزیم ،آش ترش آماده است.


آش ترش | طرز تهیه آش ترش ارومیه

نکات تکمیلی در مورد آش ترش

آش ترش جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
آش ترش را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

آش ترش ، طرز تهیه آش ترش ارومیه