چهارشنبه, ۲ خرداد, ۱۴۰۳ / 22 May, 2024
مجله ویستا

شامی نخودچی | طرز تهیه شامی نخودچی


 مواد لازم شامی نخودچی
 
گوشت چرخ کرده 300 گرم
پیاز درشت  1 عدد
آرد نخود چی  300 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه  به میزان لازم
آببه میزان لازم 
روغن جهت سرخ کردنبه میزان لازم
تخم مرغ  3 عدد
زعفران1/2قاشق چایخوری

شامی نخودچی | طرز تهیه شامی نخودچی
 
طرز تهیه شامی نخودچی 
گوشت چرخ کرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید . سپس روغن را داغ کرده و با ملاقه یا قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یک طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف طرف دیگر را سرخ می کنیم .
 

شامی نخودچی | طرز تهیه شامی نخودچی
نکات تکمیلی در مورد شامی نخودچی

شامی نخودچی جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
شامی نخودچی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

شامی نخودچی ، طرز تهیه شامی نخودچی