جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خیارشور فوری و خانگی درسه سوت


مواد لازم برای خیارشور خانگی:

 خیار ریز و تازه 2 کیلو

 سبزی، شامل ترخون، شوید، مرزه و جعفری250 گرم

 سیریک بوته بزرگ

 فلفل تند5 یا 6 عدد

تخم گشنیزیک قاشق مرباخوری

نخود خامچند عدد برای ترد شدن خیارها

نمکیک پیمانه

آب14 پیمانه

سرکهیک پیمانه


طرز تهیه خیارشور فوری و خانگی درسه سوت

طرز تهیه :

ابتدا خیار و سبزی ها را بشویید و بگذارید آب آنها خشک شود.

دقت کنید میزان آب و نمک را حتما رعایت کنید.

آب را در قابلمه بریزید و نمک و سرکه را هم افزوده و بگذارید جوش بیاید.

با فرو کردن یک خلال دندان در خیارها، و ایجاد روزنه در خیار از پوک شدن خیار شور جلوگیری کنید.

 خیار ها را به ترتیب در یک شیشه تمیز بریزید و لابه لای آنها سبزی و سیر پوست گرفته شده و فلفل بگذارید تا شیشه پر شود و در نهایت روی خیارها را سبزی بریزید و بپوشانید.

نخود و تخم گشنیز را هم بین خیارها بپاشید.

 وقتی آب جوش آمد، آن را روی خیارها بریزید و در شیشه را محکم ببندید و بعد از خنک شدن، حتما در جای خیلی خنک نگهداری کنید تا خیار شور شما سبز و ترد بماند و تغییر رنگ ندهد. در این روش، خیار شور به دلیل ایجاد چند سوراخ در خیارها، زودتر شور شده و آماده مصرف می شود.

نکات تکمیلی در مورد خیارشور

خیارشور جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 4 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
خیارشور را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه خیارشور فوری و خانگی درسه سوت


همچنین مشاهده کنید