پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۴۰۳ / 18 July, 2024
مجله ویستا

پیتزا مرغ و کلم | طرز تهیه پیتزا مرغ و کلم


 مواد لازم برای پیتزا مرغ و کلم
 
روغن کانولا :یک چهارم فنجان
آرد ذرت :چهار فنجان
لوبیا قرمز :نصف فنجان
ریحان :یک چهارم فنجان
سس تند :یک قاشق غذاخوری
آب لیموترش تازه :یک چهار فنجان
کلم قرمز خرد شده :دو فنجان
فلفل سیاه :یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز :سه عدد
خامه ترش :نصف فنجان
سینه مرغ :200 گرم
آب :یک فنجان
تخم مرغ :یک عدد
 
 

پیتزا مرغ و کلم | طرز تهیه پیتزا مرغ و کلم
طرز تهیه پیتزا مرغ و کلم
 
سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک تابه، روغن کانولا را ریخته و مرغ ها را در آن تفت دهید.
 
در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ذرت، تخم مرغ و آب را ریخته و هم بزنید تا به شکل خمیر در آید.
 
لوبیاها را در ظرف پر از آب ریخته تا کمی نرم شود. لوبیاها را به همراه کلم قرمز و سس تند در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت یک دقیقه، مواد درون مخلوط کن را به همراه سیر، فلفل قرمز و مرغ های تفت داده شده روی خمیر بریزید و در فر با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 20 دقیقه قرار دهید ‎. سپس آن را با ریحان و خامه ترش تزئین کنید.
 

پیتزا مرغ و کلم | طرز تهیه پیتزا مرغ و کلم
نکات تکمیلی در مورد پیتزا مرغ و کلم

پیتزا مرغ و کلم جزو پیتزا میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
پیتزا مرغ و کلم را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

پیتزا مرغ و کلم ، طرز تهیه پیتزا مرغ و کلم