یکشنبه, ۳۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 19 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ


طرز تهیه پیراشکی مرغ

 مواد لازم برای 3 تا 4 نفر

آرد  2 پیمانه

ماست  2 قاشق سوپخوری

روغن مایع    نصف پیمانه

نمک و فلفل و آب ولرم     به میزان لازم

پیاز    2 عدد

گوشت مرغ      300 گرم

جعفری خردشده       یک تا دو قاشق سوپخوری

 روغن برای سرخ کردن     به میزان لازم


طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ
 

طرز تهیه:

ابتدا پیازها را خرد کرده و در روغن کمی تفت می دهیم تا نرم شود.

سپس مرغ ها را هم خرد و به پیاز اضافه می کنیم و نمک، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط می کنیم تا به خورد هم بروند.

در این مرحله در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط کرده و آب ولرم را تا زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه می کنیم تا خمیر یک دستی به دست آید.

در انتها در یک سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می کنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب کمی گذاشته و لبه های خمیر را با چنگال کاملا می بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ جزو پیش غذا - گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
طرز تهیه پیراشکی مرغ را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه پیراشکی سمبوسه مرغ