پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه بیف یاکیتوری


مواد لازم برای بیف یاکیتوری

 سس سویا 2 قاشق غذاخوری
 شکر ریزدانهیک قاشق غذاخوری
 زنجبیل تازه رنده شده یک قاشق چای خوری
 فیله گوشت خرد شده به تکه های سه سانتیمتری 800 گرم
پیاز خرد شده4 عدد
مایونزنیم فنجان
سس خردلیک قاشق چایخوری
 

طرز تهیه بیف یاکیتوری
 
طرز پخت بیف یاکیتوری 
ابتدا در کاسه متوسطی سس سویا، شکر و زنجبیل را بریزید و هم بزنید تا شکر حل شود. گوشت را اضافه کنید و مخلوط کنید تا خوب گوشت به آن آغشته شود.
روی آن را با پلاستیک بپوشانید. بگذارید 3 ساعت در یخچال بماند. بعد از 3 ساعت گوشت را از سس جدا کنید و با پیازها به سیخ بکشید. گریل اجاق یا باربکیو را داغ کنید. سیخ ها را روی آن گذاشته و گوشت ها را 6 تا 8 دقیقه کباب کنید. در همین حین مایونز و سس خردل را در کاسه کوچکی مخلوط کرده و با سیخ های کباب سرو کنید.
 
 

طرز تهیه بیف یاکیتوری
نکات تکمیلی در مورد بیف یاکیتوری

بیف یاکیتوری جزو غذای ملل - سایر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
بیف یاکیتوری را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه بیف یاکیتوری