سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه شیرینی مارمالادی عید نوروز


شیرینی مارمالادی مارا به یاد خانه ی مادربزرگ می اندازد. ظرف شیرینی سفره ی هفت سین خانه ی مادربزرگ با رنگهای جیغ مارمالادهای روی شیرینی ها که ما را جذب خود می کرد.

مواد لازم :

 کره نرم و خرد شده 185 گرم

 وانیل                         1/4 قاشق چایخوری

 شکر                        165 گرم

 زرده تخم مرغ        2 عدد

پودر بادام             61 گرم یا نصف پیمانه

آرد                     225 گرم یا یک و نیم پیمانه

بیکینگ پودرنصف قاشق چایخوری

مارمالاد تمشک یا آلبالو4 قاشق غذاخوری

رنده پوست لیموترش1 قاشق چایخوری

 
طرز تهیه شیرینی مارمالادی عید نوروز

طرز تهیه :

 فر را با حرارت 161 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  کره، وانیل، شکر و زرده ها را در یک کاسه متوسط به کمک همزن برقی فقط تا حدی که با هم مخلوط شوند بزنید. پودر بادام را اضافه کنید. آرد و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و با سایر مواد کاملا مخلوط نمایید.

  از مایه به اندازه یک قاشق چایخوری برداشته و در دستتان گرد کنید و به فاصله 5 سانتی متر از یکدیگر در سینی قرار دهید (سینی نیاز به چرب کردن ندارد).

  با دسته یک قاشق چوبی یا با نوک انگشت حفره کوچکی به عمق یک سانتیمتر و پهنای یک و نیم سانتیمتر روی هر یک از شیرینی ها ایجاد کنید.

  مارمالاد را با رنده پوست لیموترش مخلوط کرده و به کمک یک قاشق چایخوری یا یک قیف کاغذی داخل حفره ها را پر کنید.

  شیرینی ها را به مدت 21 تا 25 دقیقه در فر قرار داده و بعد از پخت در سینی خنک کنید. این شیرینی در ظرف دردار تا 3 هفته قابل نگهداری است.

 
طرز تهیه شیرینی مارمالادی عید نوروز

 
نکات تکمیلی در مورد طرز تهیه شیرینی مارمالادی

طرز تهیه شیرینی مارمالادی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 25 دقیقه میباشد .
طرز تهیه شیرینی مارمالادی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شیرینی مارمالادی عید نوروز