چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه طلا کوله غورابه گیلانی


 مواد لازم طلا کوله غورابه گیلانی


مرغ 1300 گرم
سبزی (تره، نعناع، جعفری، گشنیز)  500 گرم
آبغوره 500 گرم
مغز گردو   250 گرم                                                
تخم مرغ  4 عدد
آب  2 یا 3 لیوان                      
پیاز سرخ کرده  4 قاشق غذاخوری 
روغن 4 قاشق غذاخوری       
نمک و فلفل  به مقدار لازم        

 

        
طرز تهیه طلا کوله غورابه گیلانی

طرز تهیه طلا کوله غورابه گیلانی


    مرغ یا گوشت را شسته، چربی های اضافی را می گیریم، همراه با پیاز سرخ کرده و اجازه می دهیم در آب خوب بپزد. حرارت را ملایم می کنیم تا گوشت مان خوب مغز پخت شود.
    سبزی ها را تمیز و ریز خرد می کنیم، داخل تابه ریخته و با روغن کمی سرخ می کنیم. سپس داخل قابلمه گوشت می ریزیم تا با آب گوشت پخته شود.
    گردو ها را چرخ می کنیم و به خورش اضافه می کنیم. اجازه می دهیم آرام آرام روغن گردو در آمده و با غذا آمیخته شود.
    وقتی که از پخت کامل گوشت یا مرغ مان اطمینان حاصل کردیم، نمک و فلفل و آبغوره را اضافه می کنیم، اجازه می دهیم خورش جا بیفتد و کمی آبش جمع شود.
    در اواخر جا افتادن غذا تخم مرغ را اضافه می کنیم. بعد از چند جوش غذا را از روی اجاق گاز بر می داریم و همراه با پلو سرو می کنیم.
    اگر آب خورش زیاد بود و خوب جا نیفتاده بود، می توانیم پس از ریختن گردو یک قاشق غذاخوری آرد برنج را در آب سرد حل کرده و داخل خورش بریزیم. این کار به جا افتادن و جمع شدن آب خورش کمک می کند.
 

نکات تکمیلی در مورد طلا کوله غورابه گیلانی

طلا کوله غورابه گیلانی جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
طلا کوله غورابه گیلانی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه طلا کوله غورابه گیلانی