پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
کیک زوکوتو | طرز تهیه کیک زوکوتو
مواد لازم برای کیک زوکوتو
طرز تهیه کیک زوکوتو
نکات تکمیلی در مورد کیک زوکوتو
پنیر خامه ای :750 گرم
کیک اسفنجی ساده :460 گرم
خامه فرم گرفته :125 میلی لیتر
شکلات تلخ خرد شده :100 گرم
پرک بادام تست شده :65 گرم
پودر قند :3 قاشق غذاخوری + کمی برای تزئین
آب پرتقال :¼ پیمانه
پوست پرتقال رنده شده :2 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو :یک قاشق غذاخوری + کمی برای تزئین
وانیل :یک قاشق چای خوری
کیک اسفنجی را با دستور (کیک اسفنجی لیمویی) آماده کنید.
سطح داخلی یک قالب یا کاسه با ظرفیت 2 لیتر (8 پیمانه) را با سلفون بپوشانید بطوریکه اضافه های سلفون به مقدار زیادی بیرون زده باشد.
پوسته کیک را ببرید تا فقط سطوح اسفنجی آن باقی بماند. سپس بسته به شکل کلی کیکتان برشهایی نیم دایره به ضخامت 1 تا 1.5 سانتیمتر تهیه کنید. البته لازم است یک برش درسته از کیک به اندازه مقطع دایره ای قالب نگه دارید تا در نهایت در دسر را با آن ببندید.
کف قالب و دیواره های آن را با برشهای نیم دایره کیک بپوشانید به طوری که با هم کمی هم پوشانی داشته باشند. آنها را با کمی فشار به هم متصل کنید و به داخل کیک با قلموی آشپزی آب پرتقال بمالید.
با استفاده از همزن برقی خامه، پنیر خامه ای، پودر قند و وانیل را به خوبی با هم مخلوط کنید. این مخلوط را به 2 قسمت مساوی تقسیم کنید.
پرک بادام و پوست پرتقال رنده شده را با یکی از آنها مخلوط نمایید.
شکلات خرد شده و پودر کاکائو را نیز با قسمت دیگر مخلوط کنید.
مخلوط پرتقالی را در کیک بریزید و سطح آن را صاف کنید.
مخلوط شکلاتی را روی آن بریزید و سطح آن را نیز صاف نمایید. روی این سطح را با برش دایره ای کیک که نگه داشته بودید بپوشانید.
در صورت نیاز قسمت های اضافی کیک رویی را ببرید. سپس آن را فشار دهید تا به مواد میانی بچسبد.
اضافه های سلفونی که کف قالب انداختیم را جمع کرده و کاملا دسر را داخل آن پیچیده و بسته بندی کنید.
دسر را به مدت 7 الی 8 ساعت در فریزر قرار دهید تا سفت شود.
بعد از آن که از فریزر خارج کردید در ظرف سرو برگردانده و روی آن را با پودر قند بپوشانید و بعد با پودر کاکائو تزیین نمایید.
کیک زوکوتو جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40 دقیقه
کیک زوکوتو را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست