دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

طرز تهیه سوپ اسفناج


 مواد لازم برای سوپ اسفناج

اسفناج= 500 گرم
آرد= دو قاشق سوپخوری
کره= 50 گرم
شیر= نصف پیمانه
آب= نصف پیمانه
خامه= 20 گرم
نمک و فلفل= به میزان لازم
پیاز داغ =دو قاشق سوپخوری

طرز تهیه سوپ اسفناج
طرز تهیه سوپ اسفناج
اسفناج را با نصف پیمانه آب می پزیم بعد از پخته شدن داخل آبکش می ریزیم و با دست کمی فشار می دهیم تا آب اسفناج کاملا گرفته شود. آرد را کمی تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. سپس شیر را به آرد اضافه کرده و هم می زنیم تا جوش بیاید. کره را آب کرده و اسفناج را در کره سرخ می کنیم بعد نمک، فلفل و دو قاشق پیاز داغ را به آن می افزاییم. در آخر مخلوط شیر و آرد را داخل آن می ریزیم و خوب هم می زنیم و روی آن را با خامه تزئین می کنیم.
 

طرز تهیه سوپ اسفناج
نکات تکمیلی در مورد سوپ اسفناج

سوپ اسفناج جزو غذای کودک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
سوپ اسفناج را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه سوپ اسفناج