پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

بادمجان شکم پُر | طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی


مواد لازم برای بادمجان شکم پُر مازندرانی

بادمجان 5 عدد

گوجه فرنگی 3عدد

پیاز (رنده شده) 3عدد

گردو 200 گرم

سیر 3 حبه

سبزی (چوچاق و اناریجه یا سبزی معطر) 1 پیمانه ساطوری شده

رب انار نصف پیمانه

نمک به میزان لازم

فلفل به میزان لازم

زردچوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

خلال بادام به میزان لازم


بادمجان شکم پُر | طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی
 
طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی
ابتدا بادمجان ها را پوست گرفته و نمک می زنیم و اجازه می دهیم مدتی استراحت کنند تا تلخاب آن ها از بین برود. سپس آنها را شسته و خشک می کنیم. وسط بادمجان ها را یک چاک می دهیم به طوری که از ابتدا و انتها جدا نشوند و مناسب پر کردن مواد داخلشان باشند. بادمجان ها را در تابه با روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. داخل گوجه ها را نیز خالی کرده و پوره آن ها را کنار می گذاریم.
گردو را پودر کرده، سیر و پیاز را رنده کرده و سبزی ها را خرد می کنیم. همه مواد را با هم مخلوط نموده و رب انار، زردچوبه نمک و فلفل را به آن می افزاییم و این مواد را کمی تفت می دهیم تا آب آن کشیده شده و کمی سرخ شود.
مواد آماده شده را در شکم بادمجان سرخ شده ریخته، داخل گوجه فرنگی ها را نیز با مواد پر می کنیم و در تابه ای می چینیم، پوره های گوجه فرنگی را در تابه کنار بادمجان ها قرار داده و یکی دو قاشق از مواد تفت داده شده و نصف پیمانه آب می ریزیم و درِ تابه را می گذاریم تا باحرارت ملایم بخارپز شود.
در آخر کمی خلال بادام روی آن می پاشیم.
نکات
1) به جای چوچاق و اناریجه می توانید از جعفری، گشنیز و نعنا استفاده کنید.
2) می توانید اول داخل بادمجان ها را با مواد تفت داده شده پر کرده و بعد آن ها را سرخ کنید. یا آن ها را درون فر بپزید.
 
 

 
بادمجان شکم پُر | طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی

نکات تکمیلی در مورد بادمجان شکم پُر

بادمجان شکم پُر جزو غذای محلی - مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
بادمجان شکم پُر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

بادمجان شکم پُر ، طرز تهیه بادمجان شکم پُر مازندرانی