سه شنبه, ۲ مرداد, ۱۴۰۳ / 23 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه “کرم انجلیس” (Creme anglaise)


مواد لازم کرم انجلیس (Creme anglaise)


شیر  1 پیمانه
خامه  1 پیمانه
پودر قند 55 گرم (½ پیمانه)
زرده تخم مرغ 4 عدد
وانیل 1 قاشق چای خوری

 


طرز تهیه “کرم انجلیس” (Creme anglaise)

طرز تهیه کرم انجلیس (Creme anglaise)

    برای تهیه کرم انجلیس زرده‮های تخم مرغ را به آرامی در کاسه‮ای متوسط هم می‮زنیم.
    شیر را همراه خامه، شکر و عصاره وانیل روی شعله ملایم قرار داده و تا قبل از رسیدن به نقطه جوش حرارت می‮دهیم.
    سپس مخلوط شیر داغ را روی تخم مرغ می‮ریزیم، در حالی که مواد را پیوسته هم می‮زنیم به تابه بازمی‮گردانیم و با شعله بسیار کم حرارت می‮دهیم.
    هم‮چنان ترکیب خود را با قاشق چوبی هم می‮زنیم و حدود 5 تا 6 دقیقه ادامه می‮دهیم تا به اندازه کافی سفت و غلیظ شده و یک لایه از آن پشت قاشق چوبی را بپوشاند.
    مخلوط را در ظرفی مناسبی ریخته و روی کرم را با یک لایه سلفون یا نایلون می‮پوشانیم تا از رویه بستن کرم جلوگیری شود (توجه کنید که سطح ظرف را با سلفون نپوشانید بلکه سلفون را دقیقا روی کرم قرار دهید تا رویه ای تشکیل نشود). سپس تا زمان سرو در جای خنک قرار دهید.

 


طرز تهیه “کرم انجلیس” (Creme anglaise)

نکات تکمیلی در مورد کرم انجلیس

کرم انجلیس جزو دسر - کرم و موس میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
کرم انجلیس را می توانید در وعده دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کرم انجلیس (Creme anglaise)