چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

شیر بادام | طرز تهیه شیر بادام


 مواد لازم برای شیر بادام
 
بادام خام، خیسانده شده در آب :یک فنجان
آب :3 فنجان
خرما :2 الی 4 عدد
عصاره وانیل :1/2 قاشق چایخوری
دارچین :1/4 قاشق چایخوری
نمک :به مقدار لازم
 
 

شیر بادام | طرز تهیه شیر بادام
 
 
طرز تهیه شیر بادام
بادام را در یک کاسه همراه با آب می ریزیم به مدت 8-12 ساعت و بعد بادامها را در آبکش می ریزیم .
بعد از تخلیه آب بادام ها را همراه با وانیل ، خرما و آب داخل مخلوط کن می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم .
مخلوط را داخل صافی می ریزیم تا تفاله ها از مایع جدا شوند .بعد مایع را دوباره داخل مخلوط کن می ریزیم و در این مرحله دارچین و نمک را اضافه می کنیم .
شیر بادام را می توانید داخل ظرف شیشه ای در دار ریخته و به مدت 3-5 روز در یخچال نگهدارید.
شما می توانید پوره بادام را برای انواع کلوچه و یا همراه انواع مربا مصرف کنید.
 
 

شیر بادام | طرز تهیه شیر بادام
نکات تکمیلی در مورد شیر بادام

شیر بادام جزو نوشیدنی - مخلوط میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
شیر بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

شیر بادام ، طرز تهیه شیر بادام