جمعه, ۶ خرداد, ۱۴۰۱ / 27 May, 2022
مجله ویستا
املت بادمجان | طرز تهیه املت بادمجان
مواد لازم برای املت بادمجان

طرز تهیه املت بادمجان
بادمجان قلمی و متوسط :2 عدد
تخم مرغ :2 عدد
شیر :2 قاشق غذاخوری
سیر :2 پر
نمک و فلفل و زردچوبه :به مقدار لازم

بادمجان ها را پوست کرده و حلقه حلقه کنید، به آن نمک زده، همراه سیر خلال شده در روغن سرخ نمایید. (اگر هنگام سرخ کردن کدو و بادمجان شعله کم باشد و در تابه را بگذارید بادمجان یا کدو در ضمن سرخ شدن کاملاً می پزد و روغن خود را پس می دهد.) سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.
تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و به آن شیر و نمک و فلفل را بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید و بلافاصله در تابه را بگذارید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود.
بادمجان های حلقه شده را روی این تخم مرغ ها چیده و املت را لوله کنید. یا املت را از وسط تا کرده، سپس با کفگیر آن را برداشته و در دیس بگذارید.
نکات تکمیلی در مورد املت بادمجاناملت بادمجان جزو پیش غذا - املت و کرپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20 دقیقه میباشد .
املت بادمجان را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 2 نفر مناسب میباشد .
همچنین مشاهده کنید