سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

فریتاتای هویج | طرز تهیه فریتاتای هویج و نخود


مواد لازم فریتاتای هویج و نخود



هویج 100 گرم
نخود فرنگی 100 گرم
شیر 50 میلی لیتر
ژامبون مرغ 70 گرم
پنیر پارمزان 50 گرم
تخم مرغ 6 عدد
پیاز 1 عدد
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم


فریتاتای هویج | طرز تهیه فریتاتای هویج و نخود

طرز تهیه فریتاتای هویج و نخود



    هویج‎ها را بشویید. پوست شان را بگیرید و نگینی خرد کنید.
    آب را بجوشانید و به آن نمک اضافه کنید. هویج‎ها را بگذارید به مدت 5 دقیقه در این آب بجوشد.
    اگر ار نخودفرنگی خام استفاده می کنید به مدت 5 تا 10 دقیقه در آب بپزید ولی اگر از نخودفرنگی کنسروی استفاده می کنید فقط آن را آبکش کنید.
    روغن را در تابه‎ بریزید و روی شعله متوسط گرم کنید، پیازها را در آن تفت دهید تا سبک شوند.
    نخودفرنگی و هویج پخته شده را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
    جعفری‎ها را خرد کنید و به تابه اضافه کنید.
    در ظرف دیگری، تخم‎مرغ‎ها را خوب مخلوط کنید و به آن شیر و پنیر پارمزان اضافه کنید.
    نمک و فلفل را نیز به آن بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
    ژامبون‎ها را به صورت نوارهای باریک خرد کرده و به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید.
    مخلوط را به تابه اضافه کنید و شعله را کم کنید تا با نخودفرنگی‎ها و هویج‎ها بپزند و تخم‎مرغ‎ها نیز بگیرند.
    برای سرو آن می‎توانید آن را روی تخته‎ای قرار دهید و به شکل دلخواه‎تان قالب بزنید یا اینکه می‎توانید به همان صورت که هست نیز سرو کنید.


فریتاتای هویج | طرز تهیه فریتاتای هویج و نخود

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای هویج

فریتاتای هویج جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فریتاتای هویج را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فریتاتای هویج ، طرز تهیه فریتاتای هویج و نخود