دوشنبه, ۱۷ مرداد, ۱۴۰۱ / 8 August, 2022
طرز تهیه لازانیای پنیر
لازانیا 450 گرم
پنیر خامه ای (ریکوتا) 450 گرم
پنیر موتزارلای تازه 450 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم
سس مارینارا ½2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
جوز هندی رنده شده ⅛ قاشق چای خوری
نمک ⅜ قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم
فر را از قبل تا 375 درجه گرم کنید.
پنیر خامه ای ، تخم مرغ، جوز هندی و نمک را در کاسه ای متوسط مخلوط کنید. آن را با فلفل چاشنی دهید.
½ موتزارلا را رنده کنید و در مخلوط ریکوتا بریزید. بقیه آن را رشته کنید و کنار بگذارید.
½ فنجان سس مارینارا را در یک ظرف پخت 20 در 25 سانتیمتری پخش کنید. یک لایه لازانیا را روی مارینارا قرار دهید. ⅓ مخلوط ریکوتا را روی لازانیا بریزید و ⅓ پارمزان را روی آن بپاشید.
سپس یک لایه لازانیا روی لایه پنیر قرار دهید. 1 فنجان مارینارا روی لازانیا قرار دهید. این کار را 2 بار دیگر تکرار کنید (یعنی یک لایه لازانیا، مارینارا، یک لایه لازانیا، مخلوط ریکوتا، پارمزان).
بقیه مارینارا را روی لایه پنیر بریزید و سپس موتزارلای رشته رشته را روی آن بپاشید.
ظرف پخت را روی سینی فر قرار دهید. مواد را بپزید تا وقتی که طلایی شود و سپس حباب بزند که حدودا 45 تا 50 دقیقه طول می کشد.
قبل از برش دادن لازانیا و سرو آن، 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی سرد شود.
لازانیای پنیر جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لازانیای پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .