دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه لازانیای پنیر


 مواد لازم لازانیای پنیر


لازانیا 450 گرم
پنیر خامه ای (ریکوتا) 450 گرم
پنیر موتزارلای تازه 450 گرم
پنیر پارمزان رنده شده 100 گرم
سس مارینارا ½2 پیمانه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
جوز هندی رنده شده ⅛ قاشق چای خوری
نمک ⅜ قاشق چای خوری
فلفل سیاه تازه آسیاب شده به مقدار لازم


طرز تهیه لازانیای پنیر

طرز تهیه لازانیای پنیر


    فر را از قبل تا 375 درجه گرم کنید.
    پنیر خامه ای ، تخم مرغ، جوز هندی و نمک را در کاسه ای متوسط مخلوط کنید. آن را با فلفل چاشنی دهید.
    ½ موتزارلا را رنده کنید و در مخلوط ریکوتا بریزید. بقیه آن را رشته کنید و کنار بگذارید.
    ½ فنجان سس مارینارا را در یک ظرف پخت 20 در 25 سانتیمتری پخش کنید. یک لایه لازانیا را روی مارینارا قرار دهید. ⅓ مخلوط ریکوتا را روی لازانیا بریزید و ⅓ پارمزان را روی آن بپاشید.
    سپس یک لایه لازانیا روی لایه پنیر قرار دهید. 1 فنجان مارینارا روی لازانیا قرار دهید. این کار را 2 بار دیگر تکرار کنید (یعنی یک لایه لازانیا، مارینارا، یک لایه لازانیا، مخلوط ریکوتا، پارمزان).
    بقیه مارینارا را روی لایه پنیر بریزید و سپس موتزارلای رشته رشته را روی آن بپاشید.
    ظرف پخت را روی سینی فر قرار دهید. مواد را بپزید تا وقتی که طلایی شود و سپس حباب بزند که حدودا 45 تا 50 دقیقه طول می کشد.
    قبل از برش دادن لازانیا و سرو آن، 15 دقیقه آن را کنار بگذارید تا کمی سرد شود. 


طرز تهیه لازانیای پنیر

نکات تکمیلی در مورد لازانیای پنیر

لازانیای پنیر جزو لازانیا و سوفله میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
لازانیای پنیر را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه لازانیای پنیر