سه شنبه, ۱۲ تیر, ۱۴۰۳ / 2 July, 2024
مجله ویستا
گالت بادام | طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی
مواد لازم برای گالت بادام با توت فرنگی
![گالت بادام | طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی](/web/imgs/27/16/p9gua1.jpeg)
طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی
![گالت بادام | طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی](/web/imgs/27/16/p9gua2.jpeg)
نکات تکمیلی در مورد گالت بادام
سفیده تخم مرغ 3 عدد بزرگ
رنده پوست لیمو 2 قاشق مرباخوری
آبلیموی تازه 2 قاشق مرباخوری
شکر دانه ریز 1 پیمانه
بادام پوست کنده ½1 پیمانه
توت فرنگی 6 پیمانه
پودر قند 1 قاشق غذاخوری
شهد رقیق آلبالو 1 قاشق غذاخوری
مربای توت فرنگی 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع کمی
![گالت بادام | طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی](/web/imgs/27/16/p9gua1.jpeg)
بادام ها را تست کرده و پس از خنک شدن در دستگاه غذاساز می ریزیم تا پودر شوند.
فر را در دمای 170 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود.
سفیده های تخم مرغ را با دور تند هم زن برقی در ظرف تمیز و خشک آن قدر می زنیم تا سفید و پفی شود. سپس سرعت هم زن را روی متوسط گذاشته و سفیده ها را می زنیم تا فرم بگیرد. همین طور که هم زن با سرعت متوسط کار می کند، رنده پوست لیمو را به آن اضافه کرده و کم کم شکر را نیز به آن اضافه می کنیم. آن قدر زدن مایه را ادامه می دهیم تا سفید، براق و صاف شود و خط قاشق روی آن بماند ( حدود 6 تا 7 دقیقه).
سپس هم زن را خاموش کرده و بادام را با آن مخلوط می کنیم.
کف یک قالب کمربندی 20 سانتی را کمی چرب می کنیم و با کاغذ روغنی می پوشانیم. مایه را با قاشق داخل قالب ریخته و روی آن را صاف می کنیم. آن را 10 دقیقه کنار می گذاریم تا کامل صاف شود، سپس در فر می گذاریم.
درب فر را با کمک یک قاشق چوبی به اندازه یک سانتی متر باز نگه می داریم. کیک را به مدت 10 دقیقه می پزیم.
سپس دمای فر را به 150 درجه کاهش داده و در فر را کامل می بندیم. 25 دقیقه دیگر کیک را می پزیم تا کامل فرم گرفته و روی آن طلائی شود. آن را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود.
8 تا 10 عدد از توت فرنگی های خوش فرم تر را از طول برش می زنیم و آن ها را کنار می گذاریم. بقیه توت فرنگی ها را پاک کرده و به طور طولی به چهار بخش تقسیم می کنیم. آن ها را به همراه پودر قند، شهد آلبالو و آبلیموی تازه در یک کاسه متوسط ریخته و زیر و رو می کنیم. کاسه را به مدت 30 دقیقه تا دو ساعت کنار می گذاریم و هر از چند گاهی توت فرنگی ها را زیر و رو می کنیم.
مربا را در یک قابلمه مناسب ریخته و آن را روی حرارت می گذاریم تا کمی رقیق و نرم شود. سپس آن را روی سطح شیرینی پخته شده می مالیم. 8 تا 10 عدد توت فرنگی اولیه را که از وسط نصف کرده بودیم، دور تا دور شیرینی می چینیم به طوری که پوست توت رو به بیرون باشد. سپس وسط آن را می چسبانیم. توت های برش زده (از داخل کاسه درآورده) را به طور دایره ای طوری می چینیم که وسط آن، رو قرار گیرد. برش های کوچک تر را وسط تر می گذاریم. آب زیر توت فرنگی ها را روی آن ها می دهیم و سریع سرو می کنیم.
![گالت بادام | طرز تهیه گالت بادام با توت فرنگی](/web/imgs/27/16/p9gua2.jpeg)
گالت بادام جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
گالت بادام را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .
![](/imgs/no-img-200.png)
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مجلس شورای اسلامی
تهران آتش سوزی قتل هواشناسی خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران سلامت سازمان هواشناسی پلیس عربستان محیط زیست
دولت سیزدهم خودرو بازار سرمایه قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو بازار خودرو دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان بورس بازنشستگان
سینما تخت جمشید علیرضا قربانی دفاع مقدس سینمای ایران کنسرت روز مباهله ماه محرم سریال رسانه ملی کتاب شهید
دانشگاه تهران مغز دانش بنیان ماهواره دانشگاه آزاد اسلامی باتری وزیر علوم
رژیم صهیونیستی روسیه آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه جو بایدن ترکیه دونالد ترامپ لبنان چین نوار غزه
پرسپولیس استقلال فوتبال فرانسه باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات علیرضا بیرانوند بازی لیگ برتر ایران نقل و انتقالات استقلال
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ سامسونگ شیائومی ربات اپل ایرانسل گوگل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
دیابت عینک آفتابی ورزش آلزایمر گرمازدگی قند خون بارداری سکته