چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه انار پلو


انار پلو یک غذای ایرانی و شرقی است که در کمتر از نیم ساعت آماده می شود.

 

طرز تهیه انار پلو
 
ارزش غذایی:
319 کیلوکالری،  8 گرم پروتئین ، 57 گرم کربوهیدرات، 8 گرم چربی، 1 گرم چربی اشباع شده، 4 گرم فیبر، 6 گرم شکر، 0.31 گرم نمک.
 
مواد لازم: 
 عصاره سبزیجات                   500 میلی لیتر
برنج                                  250 گرم (حدود 1.5 پیمانه)
دانه انار                              120 گرم
پرک بادام تست شده             50 گرم
پوست پرتقال رنده شده           2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز آسیاب شده           1 قاشق چای خوری
زیره آسیاب شده                   1 قاشق چای خوری
 
طرز تهیه:
 پلو را با این دستور بپزید و به جای آب از عصاره سبزیجات استفاده کنید. دانه های انار، تخم گشنیز، زیره ، بادام های تست شده، پوست پرتقال رنده شده را مخلوط کنید. برنج را با مخلوط معطر ترکیب کرده و سرو کنید. با بادام تست شده تزئین کنید.
نکات تکمیلی در مورد انار پلو

انار پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
انار پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه انار پلو