شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ


مواد لازم برای کوفته تبریزی با مرغ
2  عدد سینه مرغ
1 عدد پیاز
2 ق س جعفری خردشده
1 عدد  تخم مرغ
1 ق س گردوی خردشده
1 ق س  پیازداغ
2 ق س رب گوجه فرنگی
نمک، زردچوبه وفلفل به اندازه لازم
روغن زیتون به میزان لازم
 
 

طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ
 
طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ
1. سینه مرغ را چرخ کنید.
2. مرغ چرخ شده را با پیاز رنده شده و جعفری خردشدهم خلوط کنید.
3. تخم مرغ ، نمک ،  زردچوبه و فلفل رابه مرغ اضافه کنید و خوب ورز دهیدتا مواد خوب به خورد هم بروند.
4. حالا در قابلمه ای مناسب 4 لیوان آب بریزید.رب گوجه فرنگی و روغن زیتون و نمک و فلفل را هم اضافه کنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
5. حالا از موادتان اندازه یک گردو بردارید و کف دستتان پهن کنید و روی آن گردو و پیازداغ بریزید و بعد آن را گلوله کنید و درون آب در حال جوش بیندازید.
6. بعد از 10 دقیقه حرارت را کم کنید و بگذارید کوفته ها برای 40 دقیقه خوب بپزند و جا بیفتند.
نکته
از ترخون و مرزه می توانید برای طعم دار کردن کوفته استفاده کنید.
برای داخل کوفته از برگه زردآلو و آلو هم می توانید استفاده کنید.
 

طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ
نکات تکمیلی در مورد کوفته تبریزی با مرغ

کوفته تبریزی با مرغ جزو غذای محلی - آذربایجانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و 0 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
کوفته تبریزی با مرغ را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کوفته تبریزی با مرغ