جمعه, ۲۹ تیر, ۱۴۰۳ / 19 July, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو


 مواد لازم برای ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

فیله ماهی تیلا پیلا 4 عدد
 آبلیمو تازه3 قاشق غذا خوری
 کره آب شده1 قاشق غذا خوری
 سیر خرد شده یک حبه
جعفری خشک و خرد شده1 قاشق چای خوری
فلفلبه میزان لازم

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو
 
طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو
فر را در دمای 190 درجه سانتی گراد (375 درجه فارانهایت) از قبل گرم کنید . سینی پخت را با یک اسپری آشپزی نچسب اسپری کنید یا با کمی روغن چرب نمایید.
فیله های تیلاپیا را زیر آب سرد بشورید و با دستمال کاغذی کلفت خشک کنید.
فیله ها را در سینی پخت قرار بدهید. آبلیمو را روی همه ی فیله ها بریزید سپس کره را نم نم بالای آن بریزید و سیر و جعفری و فلفل را بپاشید .
سپس آنها را در فر از قبل گرم شده تا زمانی که ماهی سفید شود بپزید و از هم با قاشق جدا کرده و تکه کنید، به مدت 30 دقیقه.
 

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو
نکات تکمیلی در مورد ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو

ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40 دقیقه میباشد .
ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه ماهی تیلاپیا با سیر و لیمو