جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه شکلات گردویی


موادلازم:
پودر قند                      50 گرم
شکلات تخته ای تلخ       50 گرم
تخم مرغ                      1 عدد
کره                          60 گرم
شیر خشک                 1 پیمانه
گردو تازه                    70 گرم
نسکافه یا کاکائو           1قاشق سوپخوری
بیسکویت دایجستیوخردشده به مقدارلازم

طرز تهیه:
ابتدا کره را در قابلمه با حرارت کم آب کنید. سپس شکلات تلخ و نسکافه را به آن اضافه کرده و مرتب هم بزنید، پودر قند را ریخته تا مواد جذب هم شوند، سپس قابلمه را از روی حرارت برداریدو یک تخم مرغ به مواد اضافه کنید وآن را خوب هم بزنید بعد شیرخشک را اضافه کنید و هم بزنید تا جذب هم شوند. مجددا قابلمه راروی حرارت گذاشته خوب مخلوط کنید و بعد از روی حرارت بردارید و بیسکویت را به آن اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. گردو را به خمیر به دست آمده اضافه کنید و آن را داخل فویل پیچیده و رول کنید می توانید داخل قالب مورد نظر محافظ غذا انداخته و بعد خمیر به دست آمده را روی آن بریزید و با محافظ آن را بپوشانید و به مدت دو ساعت داخل یخچال قراردهید بعد برش زده و سرو کنید. برای تزئین از شکلات رنده شده و پودر قند و گردو استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد شکلات گردویی

شکلات گردویی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و 20 دقیقه
شکلات گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه شکلات گردویی