پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

فریتاتای لوبیا سبز |طرز تهیه فریتاتای لوبیا سبز


مواد لازم فریتاتای لوبیا سبز

لوبیا سبز 450گرم
ژامبون ورقه شده  200 گرم
پیازچه 2 دسته
پنیر پارمزان 150 گرم
تخم مرغ 8 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
نمک درشت به میزان لازم
فلفل سیاه ¼ قاشق چایخوری

 


فریتاتای لوبیا سبز |طرز تهیه فریتاتای لوبیا سبز

طرز تهیه فریتاتای لوبیا سبز

    12 تا 15 عدد پیازچه را در اندازه دو و نیم سانتیمتری خرد کنید.
    فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
     روغن را در ظرفی فلزی به اندازه 25 سانتی متر، نسوز و نچسب برروی حرارت متوسط گرم کنید.
     لوبیا سبز و همینطور ژامبون و پیازچه ها را اضافه کنید. بعد در ظرف را گذاشته و اجازه دهید در حدود 6 دقیقه تفت بخورد. هر از گاهی ظرف را تکان و مواد را هم بزنید تا لوبیا ها ترد و برشته شوند.
    درون کاسه ای بزرگ، تخم مرغ ها، پنیر پارمیسان رنده شده، یک قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را با همزن مخلوط کرده آرام به ظرف اصلی اضافه کنید تا سبزیجات با مخلوط تخم مرغ پوشیده شود. پس از آن ظرف را تکان دهید تا مواد به طور یکنواخت پخش شود و در حدود یک دقیقه صبر کنید تا بپزد و کناره های مواد سفت شود.
    در این مرحله ظرف را به فر انتقال دهید و اجازه دهید 25 تا 30 دقیقه غذا بپزد. با کفگیر کناره ها را گرفته و فریتاتای خود را بر روی سینی حرکت دهید و به 4 قسمت جداگانه تقسیم کنید.


فریتاتای لوبیا سبز |طرز تهیه فریتاتای لوبیا سبز

نکات تکمیلی در مورد فریتاتای لوبیا سبز

فریتاتای لوبیا سبز جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 45 دقیقه میباشد .
فریتاتای لوبیا سبز را می توانید در وعده شام - پیش غذا - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

فریتاتای لوبیا سبز ، طرز تهیه فریتاتای لوبیا سبز