چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
کارامل ساده
مواد لازم:
- شکر- یک سوم پیمانه
- تخم مرغ کمی زده شده- ۳عدد
- شیر غلیظ شده- یک و نیم پیمانه
- وانیل- کمی
- میوه فصل - دلخواه
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید. در ماهیتابه یک سوم پیمانه شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود. ماهیتابه را تکان دهید تا شکر به طور یک نواخت آب شود اما از هم زدن با قاشق بپرهیزید. پس از ذوب شدن شکر حرارت را کم کنید و پخت را برای ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید تا شکر به رنگ قهوه ای طلایی دربیاید. کارامل آماده شده را در ۶ قالب به طور مساوی بریزید و بگذارید کمی خنک شود. در ظرف دیگری تخم مرغ، شیر، یک سوم پیمانه شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و به طور مساوی در قالب ها و روی کارامل بریزید.
قالب را در سینی حاوی آب داغ قرار دهید و به مدت ۴۰ دقیقه بگذارید بپزد. برای مطمئن شدن از پخت چاقو را درون کارامل ها فرو ببرید در صورت تمیز درآمدن کارامل آماده است. قالب ها را از آب دربیاورید و پس از خنک شدن روی آن را بپوشانید و به مدت ۴ تا ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید. برای این که کارامل به راحتی از قالب جدا شود، دور لبه آن رابا چاقو باز کنید و در بشقاب برگردانید. در صورت تمایل کارامل را با میوه فصل سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست