سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

اسلامبولی پلو | طرز تهیه اسلامبولی پلو


مواد لازم اسلامبولی پلو


روغن مایع     1 پیمانه (100 گرم)
سیب زمینی اسلامبولی     5 عدد (150 گرم)
نمک، فلفل، زردچوبه     به میزان لازم
برنج     ⅔ 4 پیمانه (650 گرم)
گوجه فرنگی     15 عدد (1500 گرم)
آب     1 پیمانه (160 میلی لیتر)
رب گوجه فرنگی     2 قاشق سوپ خوری (30 گرم)
پیاز داغ     3 قاشق سوپخوری (21 گرم)


اسلامبولی پلو | طرز تهیه اسلامبولی پلو

 

طرز تهیه اسلامبولی پلو



    ابتدا سیب زمینی ها را به صورت مکعبی خرد می کنیم. در یک قابلمه مناسب مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا روغن کمی داغ شود سپس سیب زمینی های خرد شده را به همراه کمی نمک در روغن داغ می ریزیم تا سرخ شود.
    برنج را پاک می کنیم و می شوییم و آب اضافی آن را می گیریم . گوجه فرنگی ها را رنده نموده و از الک رد می کنیم و سپس به همراه آب و مقداری نمک به برنج شسته شده می افزاییم تا برنج با آب گوجه به مدت 1 تا 2 ساعت خیس بخورد.
    در یک ظرف مناسب ، مقداری روغن می ریزیم و روی حرارت می گذاریم تا گرم شود و سپس رب گوجه فرنگی را در آن تفت می دهیم و مقداری فلفل و زردچوبه به آن اضافه می کنیم و باز تفت می دهیم تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.
    پس از اینکه برنج خیس خورد این مواد را به همراهِ پیاز داغ و بقیه روغن به برنج اضافه می کنیم و روی حرارت می گذاریم تا بجوشد. پس از اینکه چند جوش زد و آبِ آن تقریباً تبخیر شد، سیب زمینی های سرخ شده را اضافه می کنیم و حرارت را ملایم کرده تا برنج دم بکشد.
 

 

نکات تکمیلی در مورد اسلامبولی پلو

اسلامبولی پلو جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
اسلامبولی پلو را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

اسلامبولی پلو ، طرز تهیه اسلامبولی پلو