چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه کارامل


مواد لازم برای کارامل 

1.5 پیمانه (360 میلی لیتر) خامه پرچرب (35 تا 40 درصد چربی)
1 پیمانه (200 گرم) شکر سفید
2/3 پیمانه (140 گرم) شکر قهوه ای
1/3 پیمانه کورن سیروپ
1.5 قاشق چای خوری اسانس وانیل خالص
1.5 قاشق چای خوری نمک تصفیه شده
1 قاشق غذاخوری (13 گرم) کره، قطعه قطعه شده


طرز تهیه کارامل


طرز تهیه کارامل
 
داخل یه قالب مربع شکل 8 اینچی (20 سانتی متری) رو با فویل بپوشونید و روی فویل رو کمی با کره چرب کنید. 
داخل یه ظرف ضخیم خامه، شکرها و کورن سیروپ رو با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط بذارید و مرتب با یه قاشق چوبی هم بزنید تا به جوش بیاد. بعد هم زدن رو متوقف کنید و در صورت نیاز فقط قابلمه رو از روی حرارت بلند کنید و بچرخونید و اگه روی دیواره قابلمه کریستال های شکر دیدید به کمک یه برس مخصوص شیرینی پزی که و آب گرم کریستال ها رو بشورید و داخل قابلمه بفرستیدشون. کنار ظرف کارامل دماسنج مخصوص آشپزی بذارید و مواد رو با حرارت متوسط رو به زیاد بجوشونید و به همین ترتیب ادامه بدید تا به دمای 250 درجه فارنهایت (121 درجه سانتیگراد) برسید. 
بعد ظرف رو از روی حرارت بردارید و وانیل، نمک و کره رو بهش اضافه کنید و کاملا مخلوطشون کنید و بلافاصله داخل قالب بریزید و اجازه حداقل برای 2 ساعت بمونه تا سرد بشه و شکل بگیره.
بعد میتونید با کاتر پیتزا یا چاقو به اندازه های دلخواه ببریدش و با سلفون و یا کاغذ روغنی کاورشون کنید و به این شکل برای چند هفته تو دمای اتاق (و یا یخچال) خوب میمونن.
با این مقدار مواد 64 تا کارامل یک اینچی خواهید داشت.
 

طرز تهیه کارامل
نکات تکمیلی در مورد کارامل

کارامل جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15 دقیقه میباشد .
کارامل را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 30 نفر مناسب میباشد .

طرز تهیه کارامل