سه شنبه, ۲۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 11 February, 2025
مجله ویستا

بروسکتا | طرز تهیه بروسکتا


مواد لازم بروسکتا


گوجه فرنگی :4 عدد درشت
روغن زیتون :به مقدار لازم
ریحان تازه خرد شده :100 گرم
جعفری تازه خرد شده :100 گرم
پنیر پارمزان یا موتزارلا :300 گرم
سیر :5 حبه
آویشن :1 قاشق غذاخوری
پیازچه :100 گرم
نمک و فلفل :به مقدار لازم
نان تست یا نان باگت کلفت :10 برش

طرز تهیه بروسکتا



    قبل از آماده شدن مواد بروسکتا ، فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد یا 356 درجه فارنهایت تنظیم کرده و روشن می کنیم.
    پیازچه و گوجه فرنگی را ریز خرد کرده و داخل یک کاسه متوسط می ریزیم.
    روغن زیتون، آویشن، جعفری، ریحان، نمک و فلفل را نیز داخل کاسه ریخته و تمام مواد را با هم مخلوط می کنیم.
    اگر از نان باگت استفاده می کنیم، آن ها را در اندازه هایی به قطر 2 سانتیمتر بصورت اریب برش زده و روی سینی فر می چینیم.
    زیر و روی نان ها را با روغن زیتون و به کمک قلم مو چرب می کنیم.
    سیر ها را کاملاً له کرده و روی نان ها می مالیم.
    از مخلوط آماده شده گوجه فرنگی روی نان ها ریخته و پنیر پارمزان رنده شده را نیز روی آنها می ریزیم.
    سینی فر را به مدت 10 دقیقه داخل فر قرار می دهیم تا نان ها کمی برشته شوند.
    بروسکتاهای آماده شده را بعد از خارج کردن از فر با چند پره از ریحان تزئین کرده و سرو می کنیم.


بروسکتا | طرز تهیه بروسکتا



نکته

    برای تهیه بروسکتا از انواع سبزیجات، ژامبون، حبوبات، پنیر خامه ای، فتا و ... می توان استفاده کرد.
    ریحان اصلی که در این غذا استفاده میشود، ریحان ایتالیایی یا بازیل است که در صورت در دسترس بودن حتماً از این نوع ریحان استفاده نمایید که عطر و بوی بهتری دارد .


بروسکتا | طرز تهیه بروسکتا

 

نکات تکمیلی در مورد بروسکتا

بروسکتا جزو غذای ملل - ایتایایی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10 دقیقه میباشد .
بروسکتا را می توانید در وعده میان وعده - پیش غذا - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 10 نفر مناسب میباشد .

بروسکتا ، طرز تهیه بروسکتا