چهارشنبه, ۳۰ خرداد, ۱۴۰۳ / 19 June, 2024
مینی تارت - طرز تهیه مینی تارت گوجه فرنگی و پنیر | ایران کوک
مینی تارت گوجه فرنگی
خمیر تارت 300 گرم . ریحان خرد شده 3 قاشق غذاخوری . گوجه فرنگی 3 عدد
پنیر موزارلا 100 گرم . پنیر پارمزان رنده شده 1/2 لیوان . سیر 3 حبه . روغن زیتون مقداری
طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر تارت را روی سطح کار با وردنه به صورت نازک پهن کنید و با لیوان به شکل گرد قالب بزنید ، داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و خمیرها را با فاصله روی کاغذ بگذارید.
پنیر پارمزان رنده شده را روی خمیرها بریزید و پخش کنید ( میتوانید به جای پارمزان از پنیر پیتزا ، پنیر چدار و انواع دیگر پنیر هم استفاده کنید ).
گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای خرد کنید و روی پنیر پارمزان قرار دهید ، روی هر گوجه فرنگی چند قطره روغن زیتون بپاشید سپس با ریحان خرد شده ، سیر رنده شده و پنیر موزارلایی که به شکل مکعب های کوچک خرد کرده اید تزیین کنید.
سینی تارت ها را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه خمیر تارت طلایی شد از فر خارج کنید و گرم سرو نمایید.
- دسته بندی دستور آشپزی : پیش غذا و فینگر فود
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی علیرضا زاکانی ایران مناظره انتخاباتی قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
زلزله کاشمر آتش سوزی بیمارستان تهران هواشناسی عربستان شهرداری تهران حوادث سیاست معدن ریزش معدن
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار دولت سیزدهم بازار خودرو بازنشستگان ایران خودرو بازار سرمایه بورس قیمت سکه
تلویزیون سینما محمدعلی بهمنی رسانه ملی سینمای ایران عید غدیر جهان سریال بازیگر موسیقی کربلا تئاتر
وزارت علوم دانش بنیان شبکه های اجتماعی مریخ
رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل غزه جنگ غزه فلسطین آمریکا ترکیه چین اوکراین حزب الله لبنان نوار غزه
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا سپاهان باشگاه پرسپولیس مس رفسنجان بازی جام حذفی
اینترنت ناسا فناوری سامسونگ اپل فیبرنوری تلگرام موبایل
دیابت چای قهوه ویتامین کاهش وزن مغز پوکی استخوان