دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
طرز تهیه اشترودل گیس بافت شکلاتیِ آلمانی | ایران کوک
- سفیده تخم مرغ کمی زده شده 1 عدد
- گردو پودر شده 60 گرم
- پودر نارگیل 45 گرم
- شکلات شیری خرد شده 60 گرم
- شیر 2 قاشق سوپخوری
- عصاره وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- خمیر فیلو 6 ورق ( چهارگوشی حدود 30 در 50 سانتی متر)
- کره ذوب شده 60 گرم
- نارگیل 20 گرم
- گردو خرد شده 30 گرم
- شکر 90 گرم
- آب 60 میلی لیتر
- عسل 2 قاشق سوپخوری
اشترودل ها را می توان متناسب با علاقه به روشهای گوناگون درست کرد. اشترودل شکلاتی و اشترودل سیب و دارچین معروفترین نوع آنها هستند و برای پذیرایی عصرانه بسیار مناسبند.
طرز تهیه : دمای فر را تا 190 درجه بالا ببرید. برای تهیه اشترودل، در یک کاسه سفیده تخم مرغ، پودرگردو، نارگیل، شکلات، شکر، شیر و وانیل را مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. خمیر فیلو را باز کنید یک ورق را بردارید. (بقیه خمیر ها را با کیسه فریزر بپوشانید تا خشک نشوند).
ورق خمیر را روی یک سینی فر بزرگ و چرب شده قرار دهید. با برس کمی کره ی آب شده را به آن بمالید. لایه ی دیگری روی آن قرار دهید و مجددا با برس روی آن کره بمالید. این کار با با بقیه ی لایه ها تکرار کنید و هر دفعه کره بمالید. لبه های آن را به شکل یکدست ببرید.
از سمت طولی از هر دو طرف، با قیچی از لبه به سوی مرکز برش های 12 سانتی ایجاد کنید، برش ها 5/2 سانت با هم فاصله داشته باشند. مواد تهیه شده برای داخل آن را به شکل طولی درون آن بریزید. از یک انتها شروع کنید و نوارهای فیلو را به سوی مرکز با زاویه ای که روی مواد را بپوشاند تا بزنید. انتهای آنها را زیر هم قرار دهید. روی آن را مجددا با برس کره بمالید. آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی شود.
برای روی اشترودل شکر، آب و عسل را مخلوط کنید. آن را جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید بدون اینکه درب قابلمه را بگذارید. اشترودل را روی صفحه فلزی روی یک سینی منتقل کنید. به آرامی مخلوط شکر را روی آن بریزید و بگذارید تا خیس بخورد و به خورد آن رود. روی اشترودل را با نارگیل و گردو تزئین کنید. اجازه دهید سرد شود و سپس سرو کنید.
جهت تُست کردن نارگیل و گردو خرد شده برای روی اشترودل، آنها را روی یک سینی فر مجزا پخش کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 تا 10 دقیقه برشته کنید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شوند. سپس از فر خارج کنید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : 60 دقیقه
- وعده: عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
- مواد لازم : تخم مرغ, خمیر فیلو, شکر, شکلات, شیر, عسل, کره, نارگیل, وانیل
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رهبر انقلاب رافائل گروسی حج مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت سیزدهم شورای نگهبان دولت حجاب ایران حسین امیرعبداللهیان رسانه
تهران هواشناسی شهرداری تهران فضای مجازی وزارت بهداشت قتل آموزش و پرورش سلامت شهرداری سازمان هواشناسی باران پلیس
ایران خودرو قیمت دلار قیمت طلا بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار حقوق بازنشستگان مسکن قیمت تورم
تئاتر محمدعلی علومی نمایشگاه کتاب تلویزیون سریال مهناز افشار دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما سینما صداوسیما مهاجرت
مغز دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه روسیه اوکراین طوفان الاقصی طالبان رفح
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران نساجی رئال مادرید بازی بارسلونا سپاهان جواد نکونام باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی اپل سامسونگ فناوری آیفون گوگل باتری مایکروسافت اندروید ناسا ماهواره ویندوز
رژیم غذایی مواد غذایی بیمه چای زیبایی ویتامین دندانپزشکی کاهش وزن آلرژی سبزیجات