سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
طرز تهیه اشترودل گیس بافت شکلاتیِ آلمانی | ایران کوک
- سفیده تخم مرغ کمی زده شده 1 عدد
- گردو پودر شده 60 گرم
- پودر نارگیل 45 گرم
- شکلات شیری خرد شده 60 گرم
- شیر 2 قاشق سوپخوری
- عصاره وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- خمیر فیلو 6 ورق ( چهارگوشی حدود 30 در 50 سانتی متر)
- کره ذوب شده 60 گرم
- نارگیل 20 گرم
- گردو خرد شده 30 گرم
- شکر 90 گرم
- آب 60 میلی لیتر
- عسل 2 قاشق سوپخوری
اشترودل ها را می توان متناسب با علاقه به روشهای گوناگون درست کرد. اشترودل شکلاتی و اشترودل سیب و دارچین معروفترین نوع آنها هستند و برای پذیرایی عصرانه بسیار مناسبند.
طرز تهیه : دمای فر را تا 190 درجه بالا ببرید. برای تهیه اشترودل، در یک کاسه سفیده تخم مرغ، پودرگردو، نارگیل، شکلات، شکر، شیر و وانیل را مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. خمیر فیلو را باز کنید یک ورق را بردارید. (بقیه خمیر ها را با کیسه فریزر بپوشانید تا خشک نشوند).
ورق خمیر را روی یک سینی فر بزرگ و چرب شده قرار دهید. با برس کمی کره ی آب شده را به آن بمالید. لایه ی دیگری روی آن قرار دهید و مجددا با برس روی آن کره بمالید. این کار با با بقیه ی لایه ها تکرار کنید و هر دفعه کره بمالید. لبه های آن را به شکل یکدست ببرید.
از سمت طولی از هر دو طرف، با قیچی از لبه به سوی مرکز برش های 12 سانتی ایجاد کنید، برش ها 5/2 سانت با هم فاصله داشته باشند. مواد تهیه شده برای داخل آن را به شکل طولی درون آن بریزید. از یک انتها شروع کنید و نوارهای فیلو را به سوی مرکز با زاویه ای که روی مواد را بپوشاند تا بزنید. انتهای آنها را زیر هم قرار دهید. روی آن را مجددا با برس کره بمالید. آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید یا تا زمانی که طلایی شود.
برای روی اشترودل شکر، آب و عسل را مخلوط کنید. آن را جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید بدون اینکه درب قابلمه را بگذارید. اشترودل را روی صفحه فلزی روی یک سینی منتقل کنید. به آرامی مخلوط شکر را روی آن بریزید و بگذارید تا خیس بخورد و به خورد آن رود. روی اشترودل را با نارگیل و گردو تزئین کنید. اجازه دهید سرد شود و سپس سرو کنید.
جهت تُست کردن نارگیل و گردو خرد شده برای روی اشترودل، آنها را روی یک سینی فر مجزا پخش کنید و در دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 5 تا 10 دقیقه برشته کنید یا تا زمانی که طلایی قهوه ای شوند. سپس از فر خارج کنید.
- برای: 8 نفر
- حاضر است در : 60 دقیقه
- وعده: عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : پای و تارت
- مواد لازم : تخم مرغ, خمیر فیلو, شکر, شکلات, شیر, عسل, کره, نارگیل, وانیل
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست