پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه دسر کاسترد میوه ای
دسر کاسترد یا کاستارد نوعی دسر نشاستهای خوشمزه و ساده است که با استفاده از پودر کاسترد یا نشاسته ذرت تهیه میشود. دسر کاسترد را میتوان با افزودن مواد مختلفی مانند پودر کاکائو، زعفران، پوره میوه، وانیل و ... به شکلهای مختلف و با طعمهای متفاوت تهیه نمود. قبلا طرز تهیه کرم کاسترد با پودر کاسترد و همچنین طرز تهیه دسر کاسترد شکلاتی را به شما آموزش دادهایم. این بار اما قصد داریم طرز تهیه دسر کاسترد میوه ای را آموزش دهیم که میتوان برای تهیه آن از انواع میوهها به دلخواه استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه دسر کاسترد میوه ای:پودر کاسترد 2 ق غذاخوری شیر 2.5 پیمانه شکر 3 ق غذاخوری میوه نوع و اندازه دلخواه وانیل دلخواه
طرز تهیه دسر کاسترد میوه ای:
- برای تهیه دسر کاسترد میوه ای قبل از هر کاری، میوههای دلخواه را شسته و خرد کنید و داخل ظرف سرو بریزید.
- حالا به سراغ درستکردن دسر کاسترد بروید.
- 2/3 شیر را داخل ظرف مناسبی مانند شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- در باقیمانده شیر پودر کاسترد را ریخته و هم بزنید تا حل شود.
- وقتی شیر داخل شیرجوش به جوش آمد، به آرامی کاسترد حلشده را به آن اضافه کنید.
- شکر و وانیل را نیز اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه به غلظت برسد.
- وقتی غلظت دسر کاسترد مانند فرنی شد، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود.
- وقتی کاملا خنک شد، کاسترد را روی میوهها بریزید.
- ظرف دسر را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و به اصطلاح ببندد.
دسر کاسترد شما آماده است. میتوانید برای تزیین آن از تکههای میوه و یا شکلات رندهشده استفاده کنید.
چند نکته درباره تهیه دسر کاسترد میوه ای:- سعی کنید از میوههای رنگارنگ و ترجیحا شیرین استفاده کنید که ترکیب رنگی جذاب و زیبایی ایجاد کنند.
- همچنین توصیه میشود از ظرف سرو شیشهای یا شفاف استفاده کنید تا این میوهای خردشده از بیرون قابل دیدن باشند.
- میتوانید وانیل را از مواد اولیه حذف کنید.
همانطور که دیدید، درستکردن دسر کاسترد میوه ای بسیار ساده است و همچنین دست شما برای انتخاب میوههای داخل آن کاملا باز است. این دسر را میتوانید در یک ظرف پیرکس بزرگ و یا چند ظرف سرو تکنفره لیوانی تهیه و سرو کنید. امیدواریم از این آموزش ساده نهایت استفاده را ببرید و یک دسر میوهای سالم و خوشمزه و زیبا تهیه کنید.
گردآوری: گروه آشپزی وب
پودر کاسترد | 2 ق غذاخوری |
شیر | 2.5 پیمانه |
شکر | 3 ق غذاخوری |
میوه | نوع و اندازه دلخواه |
وانیل | دلخواه |
طرز تهیه دسر کاسترد میوه ای:
- برای تهیه دسر کاسترد میوه ای قبل از هر کاری، میوههای دلخواه را شسته و خرد کنید و داخل ظرف سرو بریزید.
- حالا به سراغ درستکردن دسر کاسترد بروید.
- 2/3 شیر را داخل ظرف مناسبی مانند شیرجوش بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
- در باقیمانده شیر پودر کاسترد را ریخته و هم بزنید تا حل شود.
- وقتی شیر داخل شیرجوش به جوش آمد، به آرامی کاسترد حلشده را به آن اضافه کنید.
- شکر و وانیل را نیز اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه به غلظت برسد.
- وقتی غلظت دسر کاسترد مانند فرنی شد، حرارت را خاموش کنید و صبر کنید تا خنک شود.
- وقتی کاملا خنک شد، کاسترد را روی میوهها بریزید.
- ظرف دسر را 2-3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا دسر خودش را بگیرد و به اصطلاح ببندد.
- سعی کنید از میوههای رنگارنگ و ترجیحا شیرین استفاده کنید که ترکیب رنگی جذاب و زیبایی ایجاد کنند.
- همچنین توصیه میشود از ظرف سرو شیشهای یا شفاف استفاده کنید تا این میوهای خردشده از بیرون قابل دیدن باشند.
- میتوانید وانیل را از مواد اولیه حذف کنید.
همانطور که دیدید، درستکردن دسر کاسترد میوه ای بسیار ساده است و همچنین دست شما برای انتخاب میوههای داخل آن کاملا باز است. این دسر را میتوانید در یک ظرف پیرکس بزرگ و یا چند ظرف سرو تکنفره لیوانی تهیه و سرو کنید. امیدواریم از این آموزش ساده نهایت استفاده را ببرید و یک دسر میوهای سالم و خوشمزه و زیبا تهیه کنید.