جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی با گوشت
خورشت کرفس مجلسی یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و به نظر بعضی از افراد، حتی با خورشت قورمه سبزی رقابت میکند. خورشت کرفس خوشمزه و جا افتاده یکی از گزینههای مناسب برای سرو در میهمانیهاست و بدون شک اکثر مهمانان از خوردن این خورشت لذیذ، لذت خواهند برد. برای تهیه خورشت کرفس مجلسی، برخی از ساقه و برگ کرفس به طور همزمان استفاده میکنند و برخی به جای برگهای کرفس، نعناع و جعفری را جایگزین میکنند. به هر حال، انتخاب نوع سبزی خورشت کرفس به ذایقه افراد بستگی دارد.
برای چاشنی این خورشت اغلب لیموعمانی، آبلیمو، گرد لیمو، رب انار، رب گوجهفرنگی، آبغوره و زعفران استفاده میشود که کاملا سلیقهای است.
بعضی افراد خورشت کرفس را با گوشت و بعضی دیگر با مرغ تهیه میکنند که در هر دو صورت خوشمزه خواهد شد و انتخاب این مورد نیز سلیقهای است. بعضی افراد حتی به خورشت کرفس لوبیا نیز اضافه میکنند اما در نوع اصلی این غذا خبری از لوبیا نیست. البته اضافهکردن لوبیا، پروتئین و آمینو اسیدهای لازم برای بدن را افزایش میدهد و در کل مفید خواهد بود. در اینجا طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی بدون لوبیا را به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم برای تهیه خورشت کرفس مجلسی:
ساقه کرفس | 250 گرم |
نعناع و جعفری | 200 گرم |
برگ کرفس | 50 گرم |
گوشت خورشتی | 250 گرم |
پیاز | 1 عدد |
نمک، فلفل، زردچوبه | به میزان لازم |
آبلیمو | به میزان لازم |
زعفران (اختیاری) | به میزان لازم |
طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی:
- برای تهیه خورشت کرفس مجلسی ابتدا، پیاز را رنده درشت کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی بشود.
- سپس گوشت را به شکل خورشتی و در قطعات درشت خرد کرده و به پیاز اضافه کنید و حسابی تفت دهید.
- به گوشت و پیاز کمی فلفلسیاه و قرمز و زردچوبه اضافه کرده و در صورت تمایل، یکی دو قاشق سرپُر، رب گوجهفرنگی به آن اضافه کنید.
- وقتی رنگ رب عوض شد، مقداری آبجوش به مواد اضافه کرده و درب قابلمه را ببندید.
- حدود یک ساعت و نیم زمان بدهید تا گوشت پخته شود.
- در این فاصله، ساقههای کرفس خردشده را تفت داده و بعد از 1 ساعت از پخت گوشت، به آن اضافه کنید.
- نعنا، جعفری و برگهای کرفس خردشده را نیز در تابهای جداگانه با کمی روغن تفت دهید و وقتی کرفس نیمپز شد، آنها را به مواد قبلی اضافه کنید.
- درب قابلمه را بسته و فرصت دهید که خورشت کرفس حسابی جا بیفتد.
- قبل از سرو، نمک غذا را اضافه کرده و بچشید و در صورت تمایل مقداری زعفران ساییده به آن اضافه کنید.
- در مرحله آخر، آبلیمو یا آبغوره را اضافه کرده و وقتی خورشت جا افتاده و به روغن افتاد، آن را همره با پلو زعفرانی سرو کنید.
نوش جان.
گروه آشپزی وب
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت دولت سیزدهم توماج صالحی سریلانکا مجلس شورای اسلامی پاکستان رهبر انقلاب کارگران
کنکور تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش آتش سوزی فضای مجازی سلامت شهرداری تهران پلیس اصفهان فراجا
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو بازنشستگان قیمت دلار ارز بانک مرکزی مسکن ایران خودرو قیمت سکه
موسیقی ترانه علیدوستی تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سحر دولتشاهی سینما کتاب بازیگر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه فلسطین روسیه چین حماس طوفان الاقصی اوکراین ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بارسلونا بازی جام حذفی فوتسال تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال تراکتور باشگاه پرسپولیس
تیک تاک ناسا رونمایی مریخ اپل تسلا فیلترینگ
مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه