یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا

گوشت بره | طرز تهیه گوشت بره با کاری کشمیر


مواد لازم برای گوشت بره با کاری کشمیر

پیاز ریز خرد شده :یک عدد

زنجفیل :2 قاشق چایخوری

سیر ریز خرد شده :3 حبه

فلفل سبز تند ریز خرد شده :یک عدد کوچک

پودر گشنیز :یک قاشق غذاخوری

پودر کاری :یک قاشق غذاخوری

ادویه ماسالا :½  قاشق چایخوری

گوشت بره :450 گرم

هل :یک دانه

نمک :2 قاشق چایخوری

روغن :3 قاشق غذاخوری

آب :2 پیمانه

ماست :یک پیمانه

نان یا برنج برای سرو


گوشت بره | طرز تهیه گوشت بره با کاری کشمیر

طرز تهیه گوشت بره با کاری کشمیر

یک تابه نسبتاً عمیق را روی حرارت تند می گذاریم تا داغ شود.

سپس دو قاشق از روغن را داخل آن می ریزیم و سپس گوشت و هل را داخل آن می ریزیم و سرخ می کنیم. زمانی که یک طرف گوشت کاملاً قهوه ای رنگ شد، آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز قهوه ای گردد. سپس گوشت ها را از قابلمه خارج می کنیم و داخل بشقاب می گذاریم.

تابه را دوباره روی حرارت متوسط گذاشته و یک قاشق باقی مانده روغن را داخل آن می ریزیم. پیاز، سیر و زنجفیل را داخل آن می ریزیم و آنها را به مدت حدود 3 دقیقه سرخ می کنیم تا شروع به قهوه ای شدن کند. آنها را کمی مخلوط کرده و 10 ثانیه دیگر سرخ می کنیم.

گوشت بره، آب و نمک را به مخلوط پیاز اضافه کرده و حرارت را متوسط می کنیم و می گذاریم تا جوش آید. سپس حرارت را ملایم می کنیم و ماست را کم کم به مخلوط اضافه کرده و با همزن دستی کاملاً مخلوط می کنیم.

سپس آن را روی حرارت ملایم رها کرده و در تابه را می بندیم و می گذاریم به مدت حدوداً 1 ساعت بپزد و گوشت بره کاملاً نرم و مغز پخت گردد. سپس آن را با برنج و یا نان سرو می کنیم.

نکات تکمیلی در مورد گوشت بره

گوشت بره جزو غذای ملل - هندی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 2 ساعت و 0 دقیقه میباشد .
گوشت بره را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

گوشت بره ، طرز تهیه گوشت بره با کاری کشمیر