سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

مربای سیب | طرز تهیه مربای سیب


مواد لازم برای مربای سیب


سیب 1 کیلو
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 پیمانه
زعفران غلیظ 1 قاشق مرباخوری
گلاب نصف پیمانه
جوهر لیمو سیتریک اسید نصف قاشق چایخوری


مربای سیب | طرز تهیه مربای سیب

طرز تهیه مربای سیب



ابتدا سیب ها را شسته و پوست بکنید و هسته های آن را جدا کنید. شکر و آب را درون ظرفی ریخته و روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. سیب ها را به اندازه دلخواه برش بزنید و به شهد اضافه کنید و زیر شعله را کم کنید چون سیب کف کرده و بالا می آید. بگذارید سیب حدود 50 تا 60 دقیقه با حرارت کم جوشیده و جا بیفتد. در آخر زعفران /جوهر لیمو و گلاب را اضافه و شعله را خاموش کنید. بعد از سرد شدن درون ظرف درب دار در یخچال نگهداری کنید.


مربای سیب | طرز تهیه مربای سیب

نکات تکمیلی در مورد مربای سیب

مربای سیب جزو مربا و کمپوت میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .
مربای سیب را می توانید در وعده صبحانه - میان وعده - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 0 نفر مناسب میباشد .

مربای سیب ، طرز تهیه مربای سیب


همچنین مشاهده کنید