چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

شام شب یلدا، برای پیش غذا کاناپه لبو درست کنید


شب یلدا از سنت های قدیمی ما ایرانیان است که همگی دور هم جمع شده و این شب را جشن میگیریم. بیشتر خوراکی های این شب شامل انار و لبو است. کاناپه لبو یکی از بهترین پیش غذاهایی است که می توانید برای شام شب یلدا درست کنید.

کاناپه لبو، یک پیش غذای عالی برای شام شب یلدا

مواد لازم برای تهیه کاناپه لبو

لبو : 2 عدد
کره : 2 قاشق غذاخوری
پودر زیره سبز : یک چهارم قاشق چایخوری
پنیر خامه ای : نصف پیمانه
لیمو ترش : نصف یک لیمو کامل
نمک و فلفل : بهمیزان لازم
زعفران : 1 قاشق غذاخوری آبکرده

طرز تهیه کاناپه لبو

ابتدا لبو را شسته و پوست بگیرید و داخل مقداری آب خوب بپزید تا کاملا نرم شود. لبو پخته شده را به همراه همه مواد داخل مخلوط کن ریخته و خوب بزنید تا یکدست شود.
پوره را روی نان باگت یا بیسکویت ریخته و برای سرو آماده کنید.

نکات : در صورت لزوم از مقداری بیشتری پنیر خامه ای استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید مقداری جعفری یا گشنیز هم به مواد اضافه کنید.

اگر می خواهید بیشتر بدانید : انار شب یلدا را اینطوری تزیین کنید !

اگر می خواهید بیشتر بدانید : شام شب یلدا، مسما انار درست کنید

اگر می خواهید بیشتر بدانید : روشهای تزئین هندوانه شب یلدا

گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
منبع : sooran.com