یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
تمام غذاهایی که می توانید با به درست کنید
به یکی از بهترین میوه های زمستانی است. در سفره های ایرانی با به غذاهای خوش طعم و مقوی زیادی درست می شود. این غذاها عبارتند از :
«به» سیستم ایمنی بدن را بالا میبرد، «به» تقویتکننده قلب است و اثر مثبت بر فکر و ذهن دارد. مصرف«به» برای تجدید و احیای روحیه بسیار مؤثر است.
موجب خوشحالی شده و از بین برنده افسردگی است. برای معده و زخممعده هم مفید است. میوه «به» دارای مقادیر زیادی فیبر، پتاسیم، قند و ویتامینC بوده و فاقد چربی است. بیشتر خانمها معمولا با این میوه فقط مربا درست میكنند، به همینخاطر ما امروز میخواهیم چند مورد از كاربردهای دیگر «به» را به شما پیشنهاد بدهیم.
خورش «به»
از «به» معمولا نوعی خورش هم تهیه میشود كه قبلا آموزش دادهایم اما بهصورت مختصر دوباره یادآوری میكنیم: پیاز و گوشت را تفت میدهیم. به آن ادویه و رب میزنیم، مقداری آب اضافه میكنیم و اجازه میدهیم بپزد. «به» را نگینی خرد و سرخ میكنیم و حدودا 40دقیقه آخر به را به خورش اضافه میكنیم و صبر میكنیم تا خوب جا بیفتد. چاشنی خورش به هم آبلیمو و شكر است.
«به» پلو
به پلو به این صورت آماده میشود كه اول باید عدس پلو ساده را آماده كنید و موقع دم دادن لابهلای پلو «به» سرخ شده بگذارید. این پلو خیلی خوشمزه و خوشعطر است.
«به» پخته
یكی از مصارف قدیمی «به» كه فراموش شده، «به» پخته است. به این صورت كه در اجاق آن را میپختند و شبهای سرد سال برای جلوگیری از سرماخوردگی، مصرف میكردند. شما میتوانید یك عدد «به» را خوب بشویید و درون یك تكه كاغذ فویل بپیچید و آن را در فر بگذارید تا خوب بپزد و نرم شود. اگر تمایل دارید كه از اجاق گاز استفاده كنید، «به» را كه توی فویل گذاشتید، باید در قابلمه آب جوش بگذارید و حرارت را خیلی كم كنید تا بپزد. «به» پخته یكی از درمانهای قدیمی سرماخوردگی و سینه درد است.
دمنوش «به»
یكی دیگر از مصارف قدیمی این میوه، چای و دمنوش آن است. این دمنوش كه طعم عالی و دلپذیری دارد بهشدت آرامبخش است. برای آمادهكردن این میوه برای دمنوش باید ابتدا «به» را رنده كنید و در یك سینی پخش كنید و بگذارید 2 تا 3 روز خشك شود. یادتان نرود روزی 2بار «به»های رندهشده را زیر و رو كنید تا خوب خشك شود. تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و «به»های خشك شده را در آن تفت دهید تا تغییررنگ بدهند و قهوهای شوند. بعد از تفت دادن اجازه دهید كه خنك شوند، میتوانید آنها را در یك شیشه نگهداری كنید. برای دم كردن هم باید مثل چای معمولی عمل كنید و اجازه دهید خوب دم بكشد.
گردآوری : گروه سبک زندگی سیمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع : salamaneh.com
مطالب پیشنهادی :
طرز تهیه ته چین به
با گوشت و مرغ ناپز چه کنیم ؟
چگونه غذاهاى مقرون به صرفه درست كنيم؟
راز خوش طعم شدن مافین های حاضری چیست؟
چگونه لبویی خوش رنگ و خوش طعم بپزیم؟
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل شهرداری تهران فضای مجازی سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات مسکن
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس سریال مهران مدیری تئاتر کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا روسیه حماس سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال استقلال لیگ برتر هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان لیگ قهرمانان اروپا باشگاه پرسپولیس بایرن مونیخ
رشد جهان ایلان ماسک شفق قطبی طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
استرس مغز چاقی فشار خون بارداری زایمان آسم سرماخوردگی