سه شنبه, ۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 21 January, 2025
مجله ویستا

آخر بهمن ماه یک سیارک با زمین برخورد می کند!


پیش بینی ناسا درباره عبور یک سیارک از کنار زمین در آخر بهمن ماه با واکنش های متعددی همراه شده و عده معتقدند که این سیارک با زمین برخورد می کند!

احتمال برخورد یک سیارک با زمین

ناسا پیش‌بینی کرده سیارک 2016 دبلیو اف 9 (2016WF9) اواخر بهمن ماه امسال از کنار مدار زمین و از فاصله حدود 51 میلیون کیلومتری زمین عبور می‌کند. اعلام این خبر با واکنش‌های زیادی در فضای مجازی روبه‌رو شده است.

تعدادی از نظریه‌پردازان علمی معتقدند ناسا واقعیت را از مردم پنهان می‌کند و این سیارک 2/2 کیلومتری قرار است به زمین برخورد کند. به گفته دکتر دیومین دمیر زاخارویچ ، منجم روسی که از نظریه‌پردازان این اتفاق است (به نظر می‌رسد این نامی جعلی در شایعه کذبی است)، بعد از برخورد این سیارک با زمین، سونامی‌های هولناکی اتفاق می‌افتد و این سیارک مثل سلاحی اتمی عمل می‌کند و نتایج فاجعه‌باری به دنبال دارد! او ادعا می‌کند ما همه در خطر هستیم و ناسا محل دقیق این برخورد را می‌داند، اما افشا نمی‌کند!

در واقع اجرامی که با زمین برخورد می‌کنند در طول صدها میلیون سال گذشته تغییرات چشمگیری داشته‌اند. میلیون‌ها سال پیش اجرام بزرگ‌تر منظومه شمسی با زمین برخورد کردند و عوارض سطحی بعضی از آنها هنوز روی زمین باقی مانده است. اما در این مدت تعداد سیارک‌ها و اجرام فضایی بسیار بزرگ که خطر برخورد با زمین داشته باشند، بشدت کاهش یافته است.

بسیاری از این سیارک‌ها با یکدیگر برخورد کردند و اکنون ذرات باقیمانده از این برخوردها در فضا سرگردانند و گاهی با زمین، ماه یا اجرام دیگر برخورد می‌کنند. نتیجه این برخوردها سوختن ذرات ریز در جو زمین است که حاصل آن را به صورت بارش شهاب‌های زیبا در آسمان مشاهده می‌کنیم.

اگرچه خطر برخورد اجرام فضایی همواره زمین و هر سیاره دیگری را تهدید می‌کند، اما برخورد احتمالی یک سیارک با زمین را اخترشناسان از مدت‌ها قبل می‌توانند پیش‌بینی کنند. ما باید همیشه گوش به زنگ خطرات احتمالی باشیم و سیارک‌ها و سنگ‌های سرگردان آسمان را از میلیون‌ها کیلومتر دورتر رصد کنیم.

قطعا اگر زمین با چنین خطر جدی روبه‌رو شود، دانشمندان، محققان و افراد مطلع بسیاری به آن واکنش نشان خواهند داد و موضوعی نیست که بتوان آن را از چشم رسانه‌ها و مردم دور نگه داشت. در نهایت مبنای مستندات در این موارد اطلاعیه‌های رسمی ناسا خواهد بود و چنین مطالبی فقط برای سرگرم کردن افکار عمومی از سوی رسانه‌های زرد منتشر می‌شود.


گردآوری:گروه سرگرمی سیمرغ
seemorgh.com/entertainment
منبع: jamejamonline.ir