قیمت طلا امروز




 پرونده بی‌بی‌سی

 خبرگزاری ایرنا / ۱۷ دقیقه قبل

معاون رییس‌جمهور: دومین شکایت بین‌المللی از ترامپ، بعد جنگ ۱۲ روزه، در حال نهایی‌شدن است

سمنان - ایرنا - معاون حقوقی رییس‌جمهور با اعلام اینکه دومین شکایت بین‌المللی علیه دونالد ترامپ، رییس‌جمهور، در حال نهایی‌شدن است، گفت: شکایت نخست درباره جنگ ۱۲ روزه در اسفند سال گذشته در دیوان داوری ایران و آمریکا ثبت شد و پرونده علیه شخص ترامپ به جریان افتاد و اکنون مستندسازی شکایت دوم درباره جنگ اخیر، در مراحل پایانی قرار دارد.
 معاون رییس‌جمهور: دومین شکایت بین‌المللی از ترامپ، بعد جنگ ۱۲ روزه، در حال نهایی‌شدن است
به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام‌والمسلمین مجید انصاری روز دوشنبه در نشست مشترک شورای اداری و شورای گفت‌وگوی دولت با بخش خصوصی استان در اتاق بازرگانی سمنان، بیان کرد: معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری با همکاری وزارت اطلاعات، نیروهای مسلح، وزارت امور خارجه، وزارت دادگستری و دیگر دستگاه‌های مرتبط، مستندسازی ابعاد حقوقی جنایت‌ها و خسارت‌های جنگ را دنبال می‌کند و برای طرح دعاوی در مراجع بین‌المللی، اسناد و مدارک در حال تکمیل است.

وی افزود: در حوزه حقوق داخلی نیز با همکاری قوه قضاییه، شعبه ویژه رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با حوادث جنگ تشکیل شد و مرکز وکلا نیز به صورت داوطلبانه و رایگان، وکالت شمار زیادی از خانواده‌های شهدا را برعهده گرفته است.

معاون حقوقی رییس‌جمهور ادامه داد: در حوزه حقوق بین‌الملل، شکایت مربوط به جنگ ۱۲ روزه در اسفند سال گذشته ثبت شد و پرونده علیه ترامپ به عنوان متجاوز جنگی در جریان است و درباره جنگ اخیر نیز مستندسازی به مراحل پایانی رسید و بررسی نحوه ثبت شکایت در مراجع بین‌المللی در حال انجام است.

وی گفت: موضوع طرح دعوا در دیوان کیفری بین‌المللی و دیوان بین‌المللی دادگستری نیز بررسی شد و این اقدامات با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی و در چارچوب تصمیمات شورای عالی امنیت ملی و با هماهنگی وزارت امور خارجه دنبال می‌شود. انتقام و خونخواهی با قدرت ملی امکان‌پذیر است

معاون حقوقی رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه «انتقام و خونخواهی با پشتوانه قدرت ملی امکان‌پذیر است»، تاکید کرد: اگر در عرصه حقوق بین‌الملل ضعیف باشیم، در هیچ جایی نمی‌توانیم حقوق خود را پیگیری کنیم؛ بنابراین کشور قدرتمند باید اقتصاد قدرتمند نیز داشته باشد.

وی خطاب به فعالان اقتصادی استان سمنان گفت: شما در جبهه اقتصادی همان نقشی را دارید که فرماندهان و نیروهای خط مقدم در دفاع نظامی دارند؛ این جبهه‌ها به یکدیگر پیوسته است و قدرت اقتصادی بخشی از قدرت ملی کشور محسوب می‌شود.

توهم ترامپ درباره تسلیم ایرانیان

وی با اشاره به اظهارات ترامپ پیش از جنگ گفت: رییس‌جمهور آمریکا پیش از حمله، از موضعی مغرورانه گفته بود ایران و ایرانی‌ها در هیچ جنگی پیروز نشده‌اند و در این جنگ نیز پیروز نخواهند شد.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: این بخش از سخنان ترامپ ناشی از بی‌اطلاعی او از تاریخ ایران است؛ اگر تاریخ را می‌خواند، می‌دید ملت ایران در جنگ تحمیلی هشت‌ساله در برابر کل قدرت‌های جهان که صدام به نمایندگی آنها وارد میدان شده بود، ایستاد و پیروز شد.

وی ادامه داد: ترامپ همچنین گفته بود ایران در هیچ جبهه دیپلماتیک و مذاکره‌ای شکست نخورده و او می‌خواهد این روند را تغییر دهد؛ این بخش از سخن ترامپ درست بود که ایران در هیچ جبهه مذاکره‌ای شکست نخورده است، اما آرزوی او برای تغییر این وضعیت نیز محقق نشد. ایران با قدرت نظامی و دیپلماسی مقابل قدرت‌های جهانی ایستاد

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: در جنگ اخیر، قدرت نظامی، سیاسی، اقتصادی و رسانه‌ای آمریکا در برابر ملت ایران قرار گرفت و به اعتراف خود آنها، در میدان نظامی شکست سنگینی متحمل شدند.

وی افزود: همان‌گونه که نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران تحت فرماندهی کل قوا در میدان نظامی ایستادند، مقاومت کردند و با طراحی جنگ نامتقارن و تحمیل حداکثر هزینه به دشمن، توانستند در برابر امکانات گسترده دشمن ایستادگی کنند، دیپلمات‌های ایران نیز در میدان دیپلماسی در مذاکراتی نفس‌گیر و دشوار حضور یافتند.

معاون حقوقی رییس‌جمهور ادامه داد: حاصل این مذاکرات تفاهم‌نامه‌ای بود که بخش عمده بندهای آن به نفع جمهوری اسلامی ایران است و در آن مواردی وجود دارد که دولت آمریکا به انجام یا خودداری از اقداماتی متعهد شده است.

وی گفت: چنین وضعیتی در تاریخ معاصر آمریکا کم‌سابقه است که دولت این کشور پس از یک رویارویی، در قالب یک تفاهم‌نامه به انجام تعهداتی مشخص متعهد شود. جنگ اصل نیست؛ اسلام بر صلح و سلام تاکید دارد

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری عنوان کرد: دین اسلام بر سلام و صلح تاکید دارد و این پیام هم برای مسلمان و هم غیرمسلمان است؛ جنگ مساله‌ای تحمیلی از سوی دشمن است.

وی افزود: اگر جنگ به مسلمان تحمیل شود، مسلمان تا آخرین قطره خون برای دفاع از کشور و اعتقاد خود می‌ایستد؛ همان‌گونه که مکتب امام حسین(ع) ایستادگی در برابر ظلم را به ما آموخته است.

وی با اشاره به صلح حدیبیه گفت: پیامبر اسلام(ص) نیز در مقطعی صلح را پذیرفت و همین صلح زمینه تقویت جامعه اسلامی را فراهم کرد و پس از آن، توان جامعه اسلامی به اندازه‌ای افزایش یافت که فتح مکه رقم خورد.

معاون حقوقی رییس‌جمهور تاکید کرد: بنابراین باید بدانیم که اصل، صلح و آرامش است و جنگ زمانی مطرح می‌شود که دشمن آن را تحمیل کند. دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال براندازی و تجزیه ایران بود

وی با اشاره به اهداف دشمن از جنگ اخیر اضافه کرد: دشمنان با برنامه‌ریزی و اعتقاد راسخ وارد جنگ شدند تا در روزهای نخست زمینه براندازی جمهوری اسلامی و پیروزی جریان ضدانقلاب را فراهم کنند، اما این هدف محقق نشد.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: در مرحله بعد نیز تلاش کردند مردم را به زانو درآورند، به خیابان بکشانند، نظام را دچار فروپاشی کنند و ایران را به سمت تجزیه ببرند؛ برای این اهداف برنامه‌ریزی، تجهیز و سازماندهی انجام شده بود.

وی تاکید کرد: این مسایل شعار نیست، بلکه مستند است و مستندسازی این جنگ از سوی شورای عالی امنیت ملی به معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری و چند دستگاه اساسی کشور سپرده شده است.

کارآمدی ساختارهای سیاسی و اداری ایران

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: جنگی که علیه ایران شکل گرفت، یک جنگ ترکیبی گسترده بود که همزمان تحریم‌های اقتصادی و بانکی، محاصره، جنگ نظامی، جنگ تبلیغاتی، جنگ روانی و جنگ حقوقی را شامل می‌شد.

وی افزود: محاصره دریایی نیز واقعی بود و آمریکا حتی مسیرهای انتقال کالا و قراردادهای شرکت‌ها را رصد می‌کرد و تلاش داشت با فشار بر مدیران و شرکت‌ها، مسیرهای تجاری ایران را مسدود کند.

وی ادامه داد: دشمن تلاش می‌کرد با تحریم‌های فلج‌کننده و فشار اقتصادی، ایران را به قحطی و فروپاشی اقتصادی برساند و حتی تصور می‌کرد مردم در اثر گرسنگی و فشار معیشتی در برابر یکدیگر قرار خواهند گرفت، اما این اتفاق نیفتاد.

معاون حقوقی رییس‌جمهور بیان کرد: اگر کارآمدی ساختار سیاسی و اداری جمهوری اسلامی و ایمان و ایستادگی مردم وجود نداشت، حتی یک‌دهم این فشارها می‌توانست دولت‌های قدرتمند را به زانو درآورد. انسجام ملی، عامل اصلی ایستادگی ایران بود

وی با اشاره به ترکیب شهدای جنگ اخیر گفت: یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های این جنگ، جلوه انسجام و وحدت واقعی ملی بود.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: در میان شهدای جنگ، فرماندهان ارشد نیروهای مسلح، نیروهای سپاه، ارتش، انتظامی و بسیج، فعالان سیاسی، نخبگان علمی، استادان دانشگاه، معلمان، روحانیون و اقشار مختلف مردم حضور داشتند.

وی ادامه داد: همان‌گونه که در دفاع مقدس فرماندهانی مانند شهید همت، شهید فکوری و شهید سلیمانی را پشت جبهه نمی‌دیدیم و آنان در خط مقدم حضور داشتند، در جنگ اخیر نیز فرماندهان ارشد کشور در خط مقدم ایستادند و به شهادت رسیدند. اقتصاد قدرتمند، لازمه قدرت ملی است

وی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور ابراز کرد: مشکلات مردم و فعالان اقتصادی جدی است و قابل پرده‌پوشی نیست؛ زندگی در شرایط جنگ، زندگی عادی نیست و گرانی و پیش‌بینی‌ناپذیری اقتصاد، فشار زیادی به جامعه وارد کرده است.

وی افزود: تولیدکنندگان با سختی فراوان فعالیت می‌کنند و برای ادامه تولید باید با مشکلات نقدینگی، مقررات، ارز و پیمان‌سپاری ارزی دست‌وپنجه نرم کنند.

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: اعتراض فعالان اقتصادی به این مشکلات بجاست و دولت نیز مشکلات بخش خصوصی، تولید و صنعت را می‌داند و برای رفع آنها تلاش می‌کند.

وی تاکید کرد: همان‌گونه که نیروهای مسلح در خط مقدم دفاع از کشور هستند، فعالان اقتصادی نیز در خط مقدم جبهه اقتصادی قرار دارند و اگر اقتصاد کشور قدرتمند نباشد، قدرت ملی نیز آسیب می‌بیند. مردم در سخت‌ترین شرایط اجازه فروپاشی اقتصاد را ندادند

معاون حقوقی رییس‌جمهور با اشاره به افزایش جمعیت برخی استان‌ها در جریان جنگ گفت: در روزهای جنگ، طی ۲ تا سه روز میلیون‌ها نفر به جمعیت برخی استان‌های شمالی کشور اضافه شد، اما با وجود این فشار، صف‌های طولانی برای نان و بنزین شکل نگرفت و قفسه فروشگاه‌ها خالی نشد.

وی افزود: ممکن است در برخی مناطق ترافیک سنگین ایجاد شده باشد، اما خدمات عمومی و نیازهای اساسی مردم برقرار ماند و این موضوع نشان‌دهنده ظرفیت بالای کشور و همراهی مردم بود. همزمان با حمله موشکی، زیرساخت‌های کشور ترمیم می‌شد

وی با اشاره به عملکرد دستگاه‌های اجرایی در دوران جنگ گفت: در شرایطی که موشک دشمن به زیرساخت‌های کشور اصابت می‌کرد، نیروهای صنعت برق در همان لحظه برای ترمیم بخش آسیب‌دیده وارد عمل می‌شدند.

معاون حقوقی رییس‌جمهور ادامه داد: در بخش آب و فاضلاب نیز همزمان با حملات دشمن، نیروهای این حوزه برای ترمیم آسیب‌ها و جلوگیری از قطع آب تلاش می‌کردند.

وی گفت: در صنعت نفت و گاز نیز مهندسان و کارکنان این صنعت در متن آتش و در شرایط دشوار تلاش کردند شریان حیاتی کشور قطع نشود و با وجود حمله به مخازن، خطوط انتقال و پالایشگاه‌ها، جریان خدمات ادامه یافت. فداکاری جامعه پزشکی در جنگ کم‌نظیر بود

معاون حقوقی رییس‌جمهور با تقدیر از جامعه پزشکی گفت: پزشکان، پرستاران و کارکنان حوزه سلامت در شرایط جنگ با وجود مطالبات و مشکلات خود، با تمام توان در خدمت مردم بودند.

وی افزود: صحنه پرستاری که در شرایط فرو ریختن سقف بیمارستان، سه نوزاد تازه متولدشده را در آغوش گرفته بود تا آسیب کمتری به آنها برسد، تنها یک نمونه از فداکاری جامعه پزشکی در دوران جنگ بود.

وی با اشاره به عملکرد دولت گفت: رییس‌جمهور در تمام مدت جنگ به صورت شبانه‌روزی در میدان بود و مسایل و پروژه‌ها را پیگیری می‌کرد و جلسات هیات دولت فقط نشست‌های گفت‌وگو محور نبود، بلکه جلسات تصمیم‌گیری، پیگیری و گزارش‌گیری بود و اگر تصمیمی با مشکل مواجه شده بود، برای رفع آن اقدام می‌شد.

وی ادامه داد: وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در جریان جنگ به صورت مستمر وضعیت واحدهای صنعتی آسیب‌دیده را دنبال می‌کرد و مسئولان این وزارتخانه برای کاهش خسارت‌ها در میدان حضور داشتند.

دوگانه موافق و مخالف تفاهم‌نامه، دسیسه رسانه‌ای دشمن است

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: وزارت امور خارجه نیز در این شرایط فعال بود و سفارتخانه‌های ایران و دستگاه دیپلماسی کشور برای پیشبرد اهداف جمهوری اسلامی تلاش کردند.

وی با اشاره به فعالیت دشمن در فضای مجازی اضافه کرد: دشمن تلاش می‌کند با روایتگری اختلاف، جامعه را دچار دوگانگی کند؛ از جمله دوگانه موافق و مخالف تفاهم‌نامه و دوگانه موافق و مخالف مذاکره.

معاون حقوقی رییس‌جمهور خطاب به اصحاب رسانه گفت: رسانه‌ها و فعالان حوزه سخن باید چهره واقعی ایران، اتحاد ملت، انسجام جامعه، توانایی دولت و فداکاری دستگاه‌های مختلف را روایت کنند. مستندسازی خسارت‌های جنگ از روزهای نخست آغاز شد

وی گفت: جامعه حقوقی کشور از روزهای نخست جنگ، بخشنامه مربوط به ارزیابی خسارت‌ها را صادر کرد و مستندسازی و جمع‌آوری اسناد و مدارک خسارت‌های واردشده را آغاز کرد.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: اسناد و مدارک برای استفاده در محاکم بین‌المللی باید با قواعد دادرسی این مراجع هماهنگ باشد و به همین دلیل تکمیل پرونده‌ها نیازمند دقت و زمان است.

وی تاکید کرد: خونخواهی و مطالبه خسارت باید از مسیر حقوقی نیز دنبال شود و این کار با همکاری دستگاه‌های مختلف کشور ادامه دارد.

معاون حقوقی رییس‌جمهور با اشاره به نقش ارکان مختلف کشور در جنگ ابراز کرد: مجلس، قوه قضاییه، نیروهای مسلح، دولت، نهادهای مختلف و مردم در کنار یکدیگر قرار گرفتند و همین وحدت عامل مهم ایستادگی کشور بود.

وی افزود: رییس‌جمهور در تمام این مدت بر پیروی از ولایت تاکید داشته و دولت نیز در شرایط دشوار کشور، هدایت‌های رهبر انقلاب را مبنای اداره امور قرار داده است.

معاون حقوقی رییس‌جمهور گفت: این کارآمدی و هماهنگی میان ارکان کشور یک سرمایه ملی است و نباید با روایت‌های غلط، آن را کوچک و کم‌اهمیت جلوه داد.

تمرکز دشمن بر فشارهای معیشتی، بعد از جنگ

وی با بیان اینکه دشمن پس از ناکامی در عرصه‌های دیگر، اکنون تمرکز خود را بر اقتصاد گذاشته است، اظهار کرد: دشمن به دنبال به زانو درآوردن مردم از مسیر فشار معیشتی و آسیب زدن به سفره مردم است.

حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری افزود: تمرکز دولت و همه ارکان نظام نیز بر همین میدان است تا اجازه داده نشود فشار اقتصادی به هدف دشمن تبدیل شود.

وی گفت: مذاکره‌کنندگان کشور همچنان در حال مذاکره هستند و هیچ صحنه‌ای تعطیل نشده است؛ کارها ادامه دارد و کشور مسیر خود را دنبال می‌کند. تفویض اختیار به استانداران در جنگ تجربه موفقی بود

معاون حقوقی رییس‌جمهور همچنین درباره تفویض اختیار به استانداران عنوان کرد: معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری پیش از جنگ سه جلد درباره تفویض اختیارات تهیه کرده بود و نخستین تجربه اجرای این اختیارات در میدان جنگ رقم خورد.

وی افزود: جمع‌بندی دولت از تفویض اختیار به استانداران موفق بوده است و اگر استانداران می‌خواستند در شرایط جنگ تمام امور را طبق روال عادی و اداری دنبال کنند، استان‌هایی مانند سمنان نمی‌توانستند چنین عملکردی داشته باشند. پیگیری مسایل حقوقی فعالان اقتصادی سمنان

وی همچنین از پیگیری مسایل مطرح‌شده از سوی فعالان اقتصادی استان سمنان خبر داد و گفت: معاون حوزه دعاوی، رفع اختلاف دستگاه‌ها و استعلامات حقوقی کشور، معاون قانون اساسی و مدیران مرتبط در معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در استان حضور دارند و پس از این نشست نیز با مدیران حقوقی استان نشست خواهند داشت.

معاون حقوقی رییس‌جمهور افزود: هدف این است که مسائل حقوقی فعالان اقتصادی و دستگاه‌های استان ساماندهی و ارتباط میان مجموعه حقوقی استان و مرکز تقویت شود. ملت ایران روزهای آرامش را خواهد دید

وی ادامه داد: دشمن تلاش می‌کند ناامیدی ایجاد کند، اما ملت ایران با ایستادگی، وحدت و انسجام ملی توانست از یک جنگ ترکیبی گسترده عبور کند.

وی افزود: اکنون با ادامه فعالیت دولت، دستگاه‌های اجرایی، نیروهای مسلح، دستگاه دیپلماسی و همراهی مردم، کشور مسیر خود را ادامه می‌دهد و امیدواریم با فضل پروردگار و ایستادگی ملت، روزهای آرامش برای ایران رقم بخورد.

معاون رییس جمهور تاکید کرد: ملت ایران در همه عرصه‌ها ایستاده است و دشمنان به خواست خداوند ناگزیر خواهند شد در برابر ملت بزرگ ایران با احترام رفتار کنند.







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
آمریکایی‌ها بیشتر از ما به پایان این شرایط نیاز دارند/ وزیر خزانه‌انه‌داری رجزخوانی می‌کند؛ دیگر چه کاری مانده که انجام نداده‌اید؟
سایت تابناک

آمریکایی‌ها بیشتر از ما به پایان این شرایط نیاز دارند/ وزیر خزانه‌انه‌داری رجزخوانی می‌کند؛ دیگر چه کاری مانده که انجام نداده‌اید؟

همتی رئیس کل بانک مرکزی افزایش قیمت دلار در بازار آزاد را متأثر از فضای روانی و تبلیغاتی دانست و گفت: اقتصاد ایران از شرایط سخت عبور خواهد کرد؛ بر این باورم...
سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه
سایت تابناک

سنجش و کنکور در خدمت مؤسسات پولی-آموزشی/ حرکت آهسته و پیوسته علیه مدرسه

آیا افزایش مصنوعی پیچیدگی سوالات کنکور، پاسخی به نیاز‌های واقعی سنجش است یا بازتابی از ناهماهنگی میان سیاست‌گذاری آموزشی و زیست‌جهان دانش‌آموزان؟
سایت ایران آنلاین

از چنگیز وثوقی چه خبر؟

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟
سایت ایران اکونمیست

ایران آمادگی کامل برای مهار فشارها دارد؟

با فشار اقتصادی چند برابری، خوش‌خیالی مسئولان و جیب خالی مردم، یا با این به اصطلاح بزرگ‌ترین تهاجم مالی تاریخ چه کار کنیم...
سایت رکنا

عکس / سفر در زمان «لیلا فروهر» در 10 سالگی و در نمایی از فیلم سلطان قلب ها؛ سال 47

موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش
روزنامه هفت صبح

موبایل و تبلت چه اثری بر روان کودک دارند؟ راهنمای مدیریت زمان صفحه‌نمایش

مطالعه جدید فنلاندی نگاه جالبی به رابطه میان صفحه‌نمایش و رشد شناختی کودکان ارائه می‌دهد، اما نباید از آن نتیجه گرفت که هرچه کودک بیشتر با موبایل و تبلت کار کند، ذهن قوی‌تری خواهد داشت.
رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب
روزنامه هفت صبح

رازهای زیبایی زنان خاورمیانه؛ ترفندهای سنتی برای پوست، مو و ظاهری شاداب

ترفندهای زیبایی خاورمیانه ترکیبی از سنت، فرهنگ و استفاده از مواد طبیعی هستند؛ از حنا و روغن زیتون گرفته تا عسل، رایحه‌های گیاهی و سبک‌های خاص آرایش چشم.
         
خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان
روزنامه هفت صبح

خانواده در نقش پرستار | هزینه‌های سنگین درمان

من یک کارمند ساده‌ام. هزینه دارو یک طرف و هزینه بیمارستان یک طرف دیگر. برای اینکه درمان دخترش متوقف نشود، خانه‌شان را فروخته است
مدرسه‌ای به اندازه یک محله
روزنامه هفت صبح

مدرسه‌ای به اندازه یک محله

مدرسه‌های جدید قرار است علاوه بر آموزش بخشی از نیازهای فرهنگی، ورزشی و مهارتی محله‌ها را پاسخ دهند
سایت اقتصاد ۲۴

ترامپ این جمله قالیباف را منتشر کرد؛ «ما گرسنه هستیم و توان ایستادگی نداریم

سایت اقتصاد ۲۴

فیلم/ نتانیاهو شماره موبایل خود را منتشر کرد

شش ماه پس از جنگ؛ مسکن از کدام بازارها جلو زد و در کدام شهر ها بیشتر رشد کرد؟
سایت اکوایران

شش ماه پس از جنگ؛ مسکن از کدام بازارها جلو زد و در کدام شهر ها بیشتر رشد کرد؟

این روزها انتخاب نوع سرمایه گذاری به یکی از دغدغه های مهم برای حفظ ارزش دارایی ها تبدیل شده است . جنگ نیز شرایط اقتصادی را تغییر داد و بازارهای مختلف را تحت تأثیر قرار داد. حالا با گذشت نزدیک به شش ماه از آغاز جنگ ۴۰روزه، بررسی کرده‌ایم که از ۸ اسفند ۱۴۰۴ یعنی درست روز قبل از آغاز رسمی آتش جنگ تا ۳۱ …
         
بنزین در دوراهی قیمت و اصلاح ساختار؛ نسخه سیاست‌گذار برای ناترازی چیست؟
سایت اکوایران

بنزین در دوراهی قیمت و اصلاح ساختار؛ نسخه سیاست‌گذار برای ناترازی چیست؟

اکوایران: پرونده بنزین بار دیگر به یکی از مهم‌ترین چالش‌های سیاست‌گذاری اقتصادی دولت تبدیل شده است؛ چالشی که یک سوی آن با رشد مصرف، ناترازی تولید و مصرف، قاچاق و هزینه‌های فزاینده تأمین سوخت گره خورده و سوی دیگر آن به تورم، معیشت خانوارها و تبعات اجتماعی افزایش قیمت بازمی‌گردد. گفت‌وگو با چند نماینده …
سایت دیدبان ایران

قالیباف: «Make America Hungry Again»؛ آمریکا را دوباره گرسنه می‌کنیم!

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ رویای ۹ تریلیون دلاری سعودی؛ آینده «نئوم» چه شد؟

خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ۱۰ باور سلامتی که احتمالاً درست نیستند

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست
خبرگزاری ایسنا

مصائب پزشکان؛ آنچه از دور پیدا نیست

هر چند از دور به نظر نمی‌آید اما پزشکان و متخصصان چه در بخش دولتی چه در بخش خصوصی با مشکلات زیادی روبه‌رو هستند. تاخیر پرداخت حقوق پزشکان دولتی تا هشت ماه و افزایش سالانه تعرفه‌ها و مشکلات پرداختی بیمه‌ها در بخش خصوصی و وضعیت تورم، کار پزشکان را سخت کرده است.
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
خبرگزاری ایسنا

ویدیو/ ماجرای سهم ۱۱ درصدی ایران از دریای خزر چیست؟

دکتر مؤمنی و دریاچهٔ یخ‌زده!
سایت هم میهن

دکتر مؤمنی و دریاچهٔ یخ‌زده!

ما همه از محدودیت‌ها و تنگناهای دستگاه اجرایی کشور برای عملی کردن برنامه‌های خود خبر داریم، اما دولت آقای پزشکیان در وضعیتی کاملاً بی‌سابقه قرار گرفته است.
مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!
سایت عصرایران

مطالعه‌ای درباره بیماری کندن خودخواسته مو!

یک مطالعه جدید توضیح می‌دهد که چرا مردم احساس می‌کنند مجبورند موهای خود را بکنند.
پزشکان آینده قربانی وابستگی به هوش مصنوعی می‌شوند؟
سایت هم میهن

پزشکان آینده قربانی وابستگی به هوش مصنوعی می‌شوند؟

گسترش استفاده از هوش مصنوعی در آموزش پزشکی، نگرانی‌هایی درباره تاثیر این فناوری بر توانایی دانشجویان و پزشکان آینده برای استدلال مستقل و تصمیم‌گیری بالینی ایجاد کرده به‌طوری‌که کارشناسان هشدار دادند اتکای بیش از حد به ابزارهای هوش مصنوعی ممکن است باعث شود دانشجویان پزشکی برخی مهارت‌های اساسی را که برای …
مسئولیت بر دوش جنوب جهانی
سایت هم میهن

مسئولیت بر دوش جنوب جهانی

در مورد نقض‌های فاحش کنوانسیون‌های ژنو، موضوع صرفاً یک اختیار نیست، بلکه یک تکلیف است: دولت‌ها مکلف‌اند مظنونان را شناسایی و جست‌وجو کنند و یا آنان را مورد تعقیب کیفری قرار دهند یا مسترد کنند
آناتومی خشم و رسانه
سایت هم میهن

آناتومی خشم و رسانه

سیم ضامن اثری هوشمندانه، گزنده و از نظر فرمی منسجم است که نشان از تسلط مداوم گاس ون سنت بر سینمای شخصیت‌محور و اجتماعی دارد.
دشمن را از ضعف خود خبر‌دار نکنید
سایت روزنو

دشمن را از ضعف خود خبر‌دار نکنید

‌نمی‌شود که از یک سو هر نوع انذار راجع به کمبود منابع و تأثیر جنگ و تحریم‌ها و محاصرهٔ اقتصادی بر زندگی مردم را فرستادن پالس ضعف به دشمن دانست، اما از سوی...
    
بشکه‌ها راه خروج ندارند
سایت هم میهن

بشکه‌ها راه خروج ندارند

وقتی شریان ارزی کشوری که بودجه‌اش به بوی نفت معتاد است قطع می‌شود، بحران انرژی می‌تواند به سونامی تورم، اختلال در واردات و فرسایش معیشت بدل شود.
برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند
سایت هم میهن

برتری تاکتیکی هرگز نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی را جبران کند

هیچ میزان از برتری فنی نمی‌تواند بی‌کفایتی راهبردی ناشی از مطالبه انجام امور ناممکن از ارتش را جبران کند.
سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!
سایت هم میهن

سال ۱۹۳۸ است، و ترامپ هیتلر است!

شباهت فقط در شخص خلاصه نمی‌شود؛ در روش نیز دیده می‌شود: جایگزین کردن اجبار به جای توافق، بی‌اعتنایی به قواعد حقوقی که قدرت را محدود می‌کنند، و استفاده از تهدید نابودی یک ملت به‌عنوان اهرمی در مذاکره.
سیف تبریزی: چرا باید اهرم‌های ایران در خزر را با دست خود واگذار کنیم؟
خبرگزاری مهر

سیف تبریزی: چرا باید اهرم‌های ایران در خزر را با دست خود واگذار کنیم؟

کارشناس مسائل قفقاز با انتقاد از روند تصویب کنوانسیون حقوقی دریای خزر، نسبت به پیامدهای حقوقی، امنیتی و ژئوپلیتیکی آن برای ایران هشدار داد.
سایت فرارو

مکرون و بن سلمان در اختتامیه جام جهانی ورزش‌های الکترونیکی

سایت فرارو

ویدیو؛ ورود مفتی سابق سوریه به قفس

چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟
خبرگزاری مهر

چرا نقش قهرمان دختر در ادبیات نوجوان کمرنگ است؟

نویسنده کتاب «گلادیمر» گفت: با انتخاب یک دختر نوجوان به‌عنوان شخصیت اصلی داستان، تلاش کردم خلأ حضور قهرمانان دختر در ادبیات نوجوان را جبران کنم و نقش و اثرگذاری آن‌ها را در جامعه نشان دهم.
یک قرن زیستن در محضر خنده؛ محمد خرمشاهی راویِ روزگارِ تلخ و شیرین
خبرگزاری مهر

یک قرن زیستن در محضر خنده؛ محمد خرمشاهی راویِ روزگارِ تلخ و شیرین

محمد خرمشاهی، طنزپرداز و روزنامه‌نگاری است که با نزدیک به یک قرن حضور در مطبوعات و برنامه‌های رادیویی، آینه‌ای از دردها و شادی‌های مردم بود و با زبانی طناز، کام جامعه را شیرین می‌کرد.
«اعتراف می‌کنم» از کلیشه‌های پلیسی فاصله دارد؛ نقش پررنگ زنان در سریال
خبرگزاری مهر

«اعتراف می‌کنم» از کلیشه‌های پلیسی فاصله دارد؛ نقش پررنگ زنان در سریال

یک منتقد سینما با اشاره به کلیشه های سریال های پلیسی در سال های اخیر بیان کرد که سریال «اعتراف می‌کنم» از این آثار متفاوت است.
سایت فرارو

همخوانی تصنیف «امشب شب مهتابه» توسط هنرمندان پیشکسوت

نگاهی به‌ «ادیسه» تازه‌ترین تجربه عظیم کریستوفر نولان‌
روزنامه هفت صبح

نگاهی به‌ «ادیسه» تازه‌ترین تجربه عظیم کریستوفر نولان‌

«ادیسه» در بهترین لحظاتش یک نمایش سینمایی خیره‌کننده و در ضعیف‌ترین بخش‌هایش حماسه‌ای گرفتار عظمت خودش است
سایت اعتماد آنلاین

کشف جسد دو مرد که با شلیک گلوله کشته شدند

سایت فرارو

ادعای ابوالقاسم طالبی درباره پرونده هلدینگ یاس و قالیباف: سردار سردار نکنید! نیستش!!

سایت فرارو

انتقاد یک مداح به دلار ۲۰۲ هزار تومانی/ مسئول حل بحران کیه؟

سایت فرارو

صفر تا ۱۰۰ ماجرای تراستی‌های نفتی

منظور بسنت از « Economic D-Day» چه بود؟
سایت فرارو

منظور بسنت از « Economic D-Day» چه بود؟

در ادبیات نظامی آمریکا از اصطلاح D-Day برای اشاره به زمان انجام یک حمله بزرگ در جنگ استفاده می‌شود. اما این اصطلاح بیش از آن که با معنای تخصصی‌اش شناخته شود، به عملیاتی مهم در تاریخ جنگ جهانی دوم اشاره دارد.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

بازیگر مطرح پس از باران: من پول غذا ندارم، هفته ای چهار وعده غذا می خورم! | ببینید

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی
سایت عصرایران

حق با کیست/ «پروندۀ پژمان جمشیدی» و «ملیکا پارسادوست» در دادگاه افکار عمومی

قرار نیست محکمۀ موازی تشکیل شود. کار جامعۀ مدنی، شنیدن، پرسش‌گری و بسط موضوع است. تشخیص مسئولیت کیفری را باید به نظام قضایی سپرد. ضرورت شنیدنِ روایت زنان با...
سایت رکنا

پدرکشی تلخ در پیروزی تهران / پسر بی مهابا 5 ضربه چاقو زد + جزییات

زنگ خطر برای روزنامه‌نگاری حرفه‌ای
سایت ایران آنلاین

زنگ خطر برای روزنامه‌نگاری حرفه‌ای

رسانه قرار است آینه باشد، نه آینه‌ای که فقط زشتی‌ها را بزرگ‌نمایی کند، بلکه آینه‌ای که واقعیت را همان‌گونه که هست پیش روی جامعه بگذارد. مسأله اما از جایی آغاز می‌شود که رسانه، به جای آنکه ابزار کشف حقیقت و مطالبه‌گری عمومی باشد، به ابزار معامله تبدیل شود، جایی که خبر نه برای آگاهی‌بخشی، بلکه برای فشار …
گره اصلی در واشنگتن است/ میانجی‌ها به جای تهران، باید آمریکا را قانع کنند/ نادیده گرفتن فشارهای اقتصادی به صلاح آینده کشور نخواهد بود
سایت فرارو

گره اصلی در واشنگتن است/ میانجی‌ها به جای تهران، باید آمریکا را قانع کنند/ نادیده گرفتن فشارهای اقتصادی به صلاح آینده کشور …

یک تحلیلگر سیاست خارجی با اشاره به سفر فیلد مارشال عاصم منیر به تهران تأکید کرد که سفر فرمانده ارتش پاکستان نشانه حسن نیت اسلام‌آباد برای تنش‌زدایی منطقه‌ای است، اما گره اصلی در واشنگتن قرار دارد، نه تهران. بنابراین میانجی‌ها باید توان خود را صرف قانع‌کردن کاخ سفید و مهار سیاست فشار اقتصادی کنند.
جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛ همه چیز به رفتار چین بستگی دارد
سایت عصرایران

جنگ اقتصادی ترامپ علیه ایران؛ همه چیز به رفتار چین بستگی دارد

ترامپ پیش از این تحریم‌هایی را علیه پالایشگاه‌های به اصطلاح قوری چین - کارخانه‌های مستقل کوچک تا متوسط که نفت ایران را فرآوری می‌کنند - اعمال کرده بود. ا...
         
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
خواسته ایران تأمل بیشتر عراق در خلع سلاح گروه‌های مقاومت است/ پیشنهاد واشنگتن برای همکاری اقتصادی ایران، عراق و آمریکا
سایت تابناک

خواسته ایران تأمل بیشتر عراق در خلع سلاح گروه‌های مقاومت است/ پیشنهاد واشنگتن برای همکاری اقتصادی ایران، عراق و آمریکا

شاهرخی گفت: تقویت اقتصاد استان‌های ایران و عراق مستلزم کاهش بروکراسی اداری و جلوگیری از معطلی استان‌ها در دریافت مجوز‌های تجاری توسط مراکز سیاسی است. لذا، اع...
سایت تابناک

رئیس دفتر رئیس جمهور:کاهش سهمیه بنزین قطعی است

روایت اژه‌ای از یک مورد تاسف‌آور درباره تراستی‌ها
سایت تابناک

روایت اژه‌ای از یک مورد تاسف‌آور درباره تراستی‌ها

وضعیت تولید، قیمت و مصرف حامل‌های انرژی و مشخصاً بنزین، مطلوب نیست و نیازمند اصلاح در این فقره هستیم، تقریباً یک اجماع میان متخصصان و دست‌اندرکاران امر وجود...
سایت تابناک

آیا حیوانات واقعا فکر می‌کنند؟

سایت تابناک

افشاگری معاون پزشکیان: شیشه‌هایم را خرد می‌کنند!

پای امارات به دلار ۲۰۰ هزار تومانی باز شد!!!
سایت تابناک

پای امارات به دلار ۲۰۰ هزار تومانی باز شد!!!

«بر اساس اطلاعات مطرح‌شده، بسته جدید فشار‌های تحریمی که از امروز آغاز می‌شود، به‌طور مشخص می‌تواند با هدف ایجاد اختلال در این حساب‌ها و شبکه پرداخت مرتبط با...
         
سایت تابناک

تصاویر بمباران تاسیسات اتمی سوریه توسط اسرائیل

بازار در تسخیر هیجان - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

بازار در تسخیر هیجان - سایت خبری اقتصاد پویا

حسین کریمی در چنین شرایطی، مردم احساس می‌کنند اگر امروز خرید نکنند، فردا باید همان کالا را با قیمت بالاتری تهیه کنند. همین تصور ساده می‌تواند موجی از تقاضا ایجاد کند که خود به افزایش قیمت و تشدید هیجان بازار منجر شود.این پدیده در بازارهایی مانند طلا، ارز، خودرو، مسکن و حتی برخی کالاهای مصرفی [ ]
اقتصاد در محاصره شوک‌های هزینه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا
سایت اقتصاد پویا

اقتصاد در محاصره شوک‌های هزینه‌ای - سایت خبری اقتصاد پویا

کریمی/ مسئله اصلی این است که اقتصاد ایران همزمان با دو نوع فشار مواجه است. از یک سو، عوامل پولی و تقاضایی مانند رشد نقدینگی، کسری بودجه و ناترازی بانک‌ها به افزایش سطح عمومی قیمت‌ها کمک می‌کنند و از سوی دیگر، شوک‌های سمت عرضه هزینه تولید و توزیع کالا را بالا می‌برند. زمانی که این [ ]
ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!
سایت تابناک

ماجرای عجیب تعطیلی برخی پمپ‌بنزین‌ها در تهران!

گزارش‌های دریافتی از مخاطبان تابناک از بسته بودن یا اختلال در فعالیت شماری از جایگاه‌های سوخت در نقاط مختلف تهران حکایت دارد؛ از شرق پایتخت تا جنوب تهران.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید اژه‌ای: تهدید به تحریم می‌کنند؛ مگر تا الان تحریم نکرده بودند؟

سهمیه بنزین کمتر، قیمت بالاتر؛ دولت در مسیر آزادسازی سوخت؟
سایت رویداد‌ ۲۴

سهمیه بنزین کمتر، قیمت بالاتر؛ دولت در مسیر آزادسازی سوخت؟

کاهش سهمیه بنزین و اظهارات تازه دولت، بار دیگر احتمال تغییر مدل سهمیه‌بندی و حرکت به سمت «بنزین برای هر کد ملی» را جدی کرده است؛ طرحی که قرار است یارانه سوخت را عادلانه‌تر کند، اما می‌تواند همزمان قیمت بنزین و هزینه معیشت خانوار‌ها را تحت تأثیر قرار دهد.