VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
چرب ترانس
روغن
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ سایت فرتاک
خطرات چربی ترانس برای بدن!
چربی ترانس یا اسیدهای چرب تران (TFA)، اسیدهای چرب غیراشباع هستند که از منابع صنعتی یا طبیعی به دست می آیند. بیش از ۲۷۸ هزار مرگ سالانه در سطح جهان را می توان به مصرف چربی ترانس تولید صنعتی نسبت داد .
چربی ترانس
چربی ترانس
۱۴۰۳/۰۹/۲۶
/ سایت فردا نیوز
این روغن را اصلا نخورید!
برای حفظ سلامت خود و خانواده از مصرف روغن نیمه جامد و حیوانی خودداری کنید. هنگام خرید مواد غذایی صنعتی به برچسب آن ماده نگاه و توجه کنید اگر میزان اسید چرب ترانس آن قرمز رنگ بود از خرید آن خوداری کنید.
روغن
روغن نیمه جامد و حیوانی
روغن
روغن نیمه جامد و حیوانی
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ سایت تریبون اقتصاد
مضرات اسید چرب ترانس برای سلامتی
مطالعات حاکی از آن است که مصرف چربی ترانس عامل ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در هر سال در سراسر جهان است.
جهان
رژیم غذایی
جهان
رژیم غذایی
قلب
گوشت
۱۴۰۳/۰۹/۲۵
/ خبرگزاری میزان
چربیهای ترانس؛ عامل ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در سراسر جهان
چربیهای ترانس اسیدهای چرب غیراشباع هستند که از منابع صنعتی یا طبیعی به دست میآیند، مصرف چربی ترانس عامل ۵۰۰ هزار مرگ زودرس ناشی از بیماری عروق کرونر در هر سال در سراسر جهان است.
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ سایت عصرایران
چرا باید مصرف روغنهای نباتی را حذف کنیم؟
اسیدهای چرب ترانس بدترین نوع چربیها هستند. بررسیها بیانگر این است که روغنهای نباتی هیدروژنه به عنوان منبع اصلی دریافت اسیدهای چرب ترانس در جامعه محسوب میشود.
روغن نباتی
حذف
روغن نباتی
حذف
۱۴۰۳/۰۹/۲۴
/ روزنامه دنیای اقتصاد
این خوراکیها را به خاطر اسید چرب ترانس نخرید
مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت بر ضرورت حذف و کاهش روغنهای نباتی هیدروژنه تاکید کرد.
سلامتی
روغن جامد
سلامتی
روغن جامد
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت راهنماتو
مصرف روزانه چربی چقدر باید باشد؟
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
تغذیه
تغذیه
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت فرتاک
هر روز چقدرچربی بخوریم تا سالم بمانیم؟/ غذاهای سرشار از چربی غیراشباع را بشناسید
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - میزان مصرف چربی به ازای وزن بدن | بهترین میزان مصرف روزانه چربی + جزییات اندیشه معاصر
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
/ سایت عصرایران
قلب سالم با مصرف روغن مناسب
منابع غذایی حاوی اسید چرب ترانس شامل تمامی شیرینی های خشک و تر، روغن نیمه جامد و حیوانی، دونات، برخی از بیسکویت ها و کیک ها، شکلات و تافی ها است.
قلب سالم
روغن مناسب
قلب سالم
روغن مناسب
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ سایت برترینها
چقدر در روز باید چربی مصرف کنیم؟
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد،به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
چربی
چربی
۱۴۰۳/۰۹/۱۸
/ خبرگزاری برنا
مصرف چربی را به کمتر از ۳۰ درصد کل انرژی روزانه محدود کنید
بزرگسالان باید مصرف کل چربی را به ۳۰ درصد از کل انرژی دریافتی یا کمتر محدود کنند. چربی مصرف شده توسط افراد ۲ سال و بالاتر باید عمدتاً اسیدهای چرب غیراشباع باشد، به طوری که بیش از ۱۰ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب اشباع شده و بیش از ۱ درصد از کل انرژی دریافتی از اسیدهای چرب ترانس دریافت نشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
در مصرف روغن خسیس باشید
سرپرست بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: برای پیشگیری از بیماریهای قلبی - عروقی، چاقی و انواع سرطانها مصرف چربی و روغن را کاهش دهید و به خاطر داشته باشید هرچه در مصرف روغن، خسیستر باشید، سلامت شما بیشتر تضمین میشود.
زنجان
سازمان جهانی بهداشت
زنجان
سازمان جهانی بهداشت
اسید چرب ترانس
ترانس صنعتی
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایرنا
کارشناس تغذیه علوم پزشکی بوشهر: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن مفید نیست
بوشهر- ایرنا- کارشناس بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: استفاده از کره حیوانی برای سرخ کردن بدلیل عدم مقاومت در برابر حرارت مناسب نیست و باید از روغن های مخصوص سرخ کردنی و فاقد اسید چرب ترانس استفاده شود.
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
روغن سرخ کردنی
روغن پالم
تغذیه سالم
بوشهر
۱۴۰۳/۰۹/۱۷
/ خبرگزاری ایسنا
هشدار جدی درباره خطرات مصرف چربی های ترانس
مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه در دانشگاه علوم پزشکی کردستان، با هشدار درباره خطرات جدی مصرف چربیهای ترانس، روغنهای سالمی مانند زیتون، کانولا و کنجد را معرفی کرد و به اهمیت انتخاب روغن مناسب برای پخت و پز اشاره کرد.
دانشگاه علوم پزشکی کردستان
بتاکاروتن
دانشگاه علوم پزشکی کردستان
بتاکاروتن
روغن کانولا
اسید چرب ترانس
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت راهنماتو
عوارض حذف روغن از رژیم غذایی | چرا روغن سرخ کردنی مهم است؟
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
سلامت
سلامت
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت فرتاک
عوارض حذف کامل روغن سرخ کردنی از رژیم غذایی
کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین ضرورت دارد اما حذف روغن هم توصیه نمیشود.
روغن
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ روزنامه دنیای اقتصاد
توصیه مهم وزارت بهداشت درباره روغنهای سرخکردنی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
روغن
تغذیه
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۵
/ سایت اقتصادنیوز
بهترین روغن برای مصرف از نظر وزارت بهداشت
اقتصادنیوز: مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
وزارت بهداشت
روغن
وزارت بهداشت
روغن
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت تابناک
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سرخ کردنی
روغن
روغن سویا
روغن ذرت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت آرمان ملی
وزارت بهداشت: کاهش دریافت اسیدهای چرب ترانس در کشور، ولی هنوز نیاز به اصلاح داریم
معاون بهداشت وزارت بهداشت، علیرضا رئیسی، در نشست خبری پویش ملی تغذیه سالم اعلام کرد که کارگروهی برای بررسی محصولات تراریخته تشکیل شده است و این گروه در حال تحلیل اثرات این محصولات است.
وزارت بهداشت
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت جهان صنعت نیوز
توصیه وزارت بهداشت برای آشپزی روزانه
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
مصرف روغن
وزارت بهداشت
مصرف روغن
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ خبرگزاری ایسنا
توصیه وزارت بهداشت درباره استفاده از روغن سالم در غذاهای مصرفی
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه و جامعه وزارت بهداشت ضمن تاکید بر کاهش کالری دریافتی از روغن بویژه روغنهای اشباع، و استفاده از روغنهای با اسید چرب ترانس پایین، در عین حال گفت: البته حذف روغن نیز به هیچ وجه توصیه نمیشود.
تغذیه
وزارت بهداشت
تغذیه
وزارت بهداشت
۱۴۰۳/۰۹/۰۶
/ سایت روزنامه آگاه
چند توصیه غذایی به بیماران دیابتی
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، بر اهمیت زمانبندی مناسب برای تغذیه بیماران دیابتی تاکید کرد.
دیابت
کلسترول بالا
دیابت
کلسترول بالا
چرب ترانس
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ سایت فرارو
نقطه دود روغنهای خوراکی به چه معنا است؟
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی، چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
روغن های خوراکی
سازمان غذا و دارو
۱۴۰۳/۰۸/۲۰
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نقطه دود روغن های خوراکی به چه معناست ؟ ؛ این روغن ها را مصرف کنید
روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
مواد غذایی
روغن
مواد غذایی
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت انتخاب
بهفر تاکید کرد؛ ویژگی روغنهای خوراکی و سرخکردنی
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟ اندیشه معاصر
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت افکارنیوز
روغن مناسب برای مصرف غذایی چه ویژگیهایی دارد؟
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
سازمان غذا و دارو
سرطان
سازمان غذا و دارو
سرطان
مواد سمی
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت اقتصادنیوز
تفاوت روغنهای خوراکی و سرخکردنی
اقتصادنیوز: مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
غذا
روغن
غذا
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ روزنامه دنیای اقتصاد
روغنهای خوراکی و سرخکردنی باید این ویژگیها را داشته باشند
مدیرکل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند.
سازمان غذا و دارو
روغن
سازمان غذا و دارو
روغن
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
/ سایت فرارو
این روغنها انتخابی مناسب برای سلامت هستند
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت تابناک
ویژگی های روغن مناسب برای مصرف غذایی
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
بهداشت و درمان
سلامت
بهداشت و درمان
سلامت
مصرف روغن
بیماری
۱۴۰۳/۰۸/۱۵
/ سایت انتخاب
روغنهای خوراکی با نقطه دود بالا، انتخابی مناسبتر برای سلامت
مدیر کل فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد که روغنهای خوراکی و سرخکردنی مناسب باید از ویژگیهایی چون نقطه دود بالا، اسیدهای چرب مناسب و کمترین میزان اسید چرب ترانس برخوردار باشند تا سلامت مصرفکنندگان حفظ شود.
۱۴۰۳/۰۸/۰۴
/ سایت پارسینه
درمان ناباروری با کاهش مصرف مواد غذایی چرب
با کنترل تغذیه و کاهش مصرف مواد غذایی چرب و دارای چربی ترانس، موجب بهبود و درمان مشکل ناباوری میشود.
۱۴۰۳/۰۸/۰۲
/ خبرگزاری ایسنا
تغذیه مناسب موجب جلوگیری از برخی علل ناباوری است
یک متخصص تغذیه از خراسان جنوبی با اشاره به همهگیری مشکل ناباروری در جامعه امروز گفت: با کنترل تغذیه و کاهش مصرف مواد غذایی چرب و دارای چربی ترانس، موجب بهبود و درمان مشکل ناباوری میشود.
ناباروری
فشارخون
ناباروری
فشارخون
اسیدفولیک
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
/ خبرگزاری برنا
اسیدهای چرب ترانس در شیرینی دانمارکی و ناپلئونی بیشتر از حدمجاز است
سازمان استاندارد اعلام کرد: میزان اسیدهای چرب ترانس و لوریک در شیرینی دانمارکی و ناپلئونی بیشتر از حدمجاز تعیین شده در استاندارد ملی است.
سازمان ملی استاندارد
شیرینی
سازمان ملی استاندارد
شیرینی
۱۴۰۳/۰۶/۲۰
/ سایت فردا نیوز
خبر عجیب مخصوص دوستداران شیرینی دانمارکی و ناپلئونی
سازمان استاندارد اعلام کرد: میزان اسیدهای چرب ترانس و لوریک در شیرینی دانمارکی و ناپلئونی بیشتر از حدمجاز تعیین شده در استاندارد ملی است
شیرینی دانمارکی و ناپلئونی
شیرینی دانمارکی و ناپلئونی
۱۴۰۳/۰۶/۱۱
/ خبرگزاری ایسنا
برای درمان کبد چرب، دور روغنهای حیوانی خط بکشید
یک متخصص بیماریهای داخلی گفت: اگر به دنبال درمان عارضه کبد چرب هستید، اولین خوراکی که باید دور آن خط بکشید روغنهای حیوانی هستند که بهتر است با روغنهای گیاهی مانند روغن زیتون، روغن آفتابگردان و روغن کنجد جایگزین شوند.
زنجان
کبد چرب
زنجان
کبد چرب
ترانس
دیابت
۱۴۰۳/۰۵/۰۲
/ سایت شمانیوز
بدترین غذاها برای افرادی که کبد چرب دارند: از کدام غذاها باید پرهیز کرد؟
در خبر زیر به معرفی بدترین غذاها برای افرادی که کبد چرب دارند پرداخته شده است.
کبد چرب
رژیم غذایی برای کبد چرب
کبد چرب
رژیم غذایی برای کبد چرب
غذاهای پرنمک
چربیهای ترانس
۱۴۰۳/۰۳/۰۶
/ سایت خط سلامت
چه میوه هایی برای باروری مفید هستند؟ + تاثیر رژیم غذایی و استرس بر ناباروری
خط سلامت: رژیم غذایی چه تاثیری بر ناباروری دارد؟ با این حال، اسیدهای چرب ترانس که می توانند از منابع طبیعی یا صنعتی به دست آیند و به عنوان مثال در مارگارین، دونات، غذاهای سرخ شده و سایر غذاهای فرآوری شده یافت می شوند، با خطر بالاتر ناباروری مرتبط هستند. رژیم غذایی غنی از گیاهان مفید است.
کاهش استرس
باروری
کاهش استرس
باروری
خطر ناباروری
۱۴۰۲/۱۱/۱۹
/ سایت دیدبان ایران
خواص بینظیر شلغم برای سلامتی
شلغم فاقد هرگونه چربی مضر مانند کلسترول و اسیدهای چرب ترانس است و همچنین مقداری ویتامینهای گروه B مانند اسید فولیک را دارا است.
شلغم
شلغم
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۱۷ - ۲۲:۰۵:۰۰
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
پنجشنبه ۲۰ دی ۱۴۰۳ -
9 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
نیسابا
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج