VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ -
26 January 2025
VIST
A
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
آگهی
اخبار مهم
سیاسی
اقتصادی
ورزشی
اجتماعی
فرهنگی
بینالمللی
سلامت
علمی
آگهی
فناوری
عکس
فیلم
استانها
گرافیک
وبگردی
استخدام
اینفوگرافیک
سبک زندگی
VIST
A
کپکزدگی مواد غذایی
مواد غذایی
کپک
۱۴۰۳/۱۰/۲۲
/ سایت اکالا
طرز تهیه سرکه کیوی+ نکات کپک نزدن و موارد استفاده
سرکه کیوی یکی از متفاوتترین و پرکاربردترین سرکههایی است که میتوانید در خانه آماده کنید. برای درست کردن این سرکه ابتدا باید کیویها را...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۱۶
/ سایت اکالا
طرز تهیه ترشی مخلوط قیسی+ نکات کپک نزدن
ترشی مخلوط قیسی یک طعم نوستالژیک و آشنا است که به راحتی میتوان آن را در خانه آماده کرد. برای آمادهسازی این ترشی، باید ابتدا موسیر و قیسی...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۱۰/۱۵
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
اگر این ویژگیها را دارید لب به برنج نزنید | طبع برنج سرد است یا گرم ؟ ؛ مهمترین علائم برنج های تاریخ مصرف گذشته
بهترین زمان مصرف برنج دو سال پس از شالیکوبی است. از نشانههای برنجهای تاریخ مصرف گذشته میتوان به تغییر رنگ به قهوهای، شکنندگی، کپکزدگی، کرمزدگی، رطوبت و تغییر طعم اشاره کرد.
مواد غذایی
برنج
مواد غذایی
برنج
۱۴۰۳/۱۰/۰۶
/ سایت فردا نیوز
چطور از کپک زدن خوراکیها جلوگیری کنیم؟
ممکن است شما نیز این تصور را داشته باشید که مواد غذایی در دمای اتاق زودتر کپک می زنند، اما دمای محفظه یخچال بسیار کمتر از اتاق است و غذا باید برای مدت طولانی داخل آن تازه بماند. اما بهتر بدانید که قرار دادن مواد غذایی در یخچال باید به درستی انجام شود تا از تشکیل کپک در داخل آن جلوگیری شود./تبیان
کپک زدن خوراکیها
کپک زدن خوراکیها
۱۴۰۳/۱۰/۰۵
/ سایت اقتصاد ۲۴
اینفوگرافی/ چگونه از کپک زدن خوراکیها جلوگیری کنیم؟ | اقتصاد24
کپک زدن مواد غذایی یک اتفاق رایج است که اکثر ما آن را از نزدیک مشاهده کرده ایم. زمانی که مقداری توت فرنگی تازه می خرید و چند روز بعد متوجه می شوید که کپک هایی سفید رنگ زشتی روی آن ایجاد شده است. برخی از میوه ها و غذاها بیشتر در معرض کپک زدن قرار دارند و اگر به روش درستی از آن ها نگهداری نکنید، خیلی زود …
اینفوگرافی
اینفوگرافی
۱۴۰۳/۱۰/۰۱
/ سایت اکالا
طرز تهیه ترشی پیاز و لبو + نکات کپک نزدن
ترشی پیاز و لبو یکی از محبوبترین و خوشمزهترین ترشیهایی است که علاوه بر ظاهر متفاوت و رنگ جذابش، طعم بسیار منحصر به فردی دارد. در این مقاله، طرز تهیه ترشی پیاز و لبو را به شما آموزش خواهیم داد.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۹/۱۴
/ سایت اکالا
طرز تهیه ترشی لیته کلم قرمز با بادمجان و هویج + نکات کپک نزدن
ترشی لیته از جمله ترشیهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که روشهای تهیه متنوعی دارد. یکی از محبوبترین آنها، ترکیبی از کلم قرمز، بادمجان و هویج است...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ سایت اکالا
راز ماندگاری رب انار؛ چگونه از کپک زدن جلوگیری کنیم؟
برای نگهداری رب انار خانگی بدون کپک زدن میتوانید 8 ترفند را انجام دهید. با انجام دادن این راهکارها میتوانید برای مدت طولانی....
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ روزنامه شرق
ترفندهای ساده برای کاهش دور ریز نان
نان بعد از پخت زیاد تازه نمیماند و روند بیات شدن آن به سرعت آغاز میشود و کپک میزند. اغلب این نان را نگه میداریم تا به نان خشکیها تحویل دهیم. اما اساسا تحویل نان به این صورت غیر بهداشتی کار درستی نیست. پس چه راههایی جهت سالم نگهداشتن نان بیات و استفاده بهینهتر از آن وجود دارد؟
تغذیه
رشد
تغذیه
رشد
شهید بهشتی
گاز
۱۴۰۳/۰۸/۲۶
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
به این دلایل زیاد نان نخرید | علائم نان ناسالم را بشناسید | این راهکارها به شما برای جلوگیری از دور ریز نان کمک میکنند
نان بعد از پخت زیاد تازه نمیماند و روند بیات شدن آن به سرعت آغاز میشود و کپک میزند. اغلب این نان را نگه میداریم تا به نان خشکیها تحویل دهیم. اما اساسا تحویل نان به این صورت غیر بهداشتی کار درستی نیست. پس چه راههایی جهت سالم نگهداشتن نان بیات و استفاده بهینهتر از آن وجود دارد؟
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۰۸/۰۷
/ روزنامه شرق
هشدار؛ این مواد غذایی در یخچال سمی میشوند
این گیاه می تواند رطوبت را جذب کند و در یخچال نرم شده یا کپک بزند. سرما همچنین میتواند طعم پیاز را تغییر دهد و آن را بدمزه کند. این گیاه را در جای خنک، تاریک و خشک در ظرفی با تهویه مناسب نگهداری کنید. آنها را از سیب زمینی و سایر غذاهای حساس به رطوبت دور نگه دارید.
سرما
سیب زمینی
سرما
سیب زمینی
قند
گوشت
۱۴۰۳/۰۷/۱۴
/ سایت اکالا
با این روشها از شر کپک ماشین لباسشویی خلاص شوید
آیا لباسهایتان پس از شستشو به جای بوی خوش، بوی نامطبوعی میدهند؟ این مشکل ممکن است به دلیل کپک ماشین لباسشویی شما باشد. برای برطرف کردن...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت اکالا
نکات کلیدی برای از بین بردن کپک سرکه سیب
کپک زدن سرکه سیب یک اتفاق ناخوشایندی است که معمولا برای سرکههای خانگی میافتد. با رعایت کردن نکاتی که در اینجا گفته شده، دیگر کپکی روی...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
/ سایت اکالا
دلایل کپک زدن زیتون چیست؟ راههای جلوگیری از آن
روش نگهداری از زیتون برای افرادی که تجربهای در این کار ندارند، کمی چالش برانگیز است. از دلایل کپک زدن زیتون میتوان به نگهداری از آن در...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
/ سایت اکالا
5 علت اصلی کپک سرکه انگور + روشهای از بین بردن آن
در این مقاله، به بررسی علل اصلی کپک سرکه انگور، روشهای از بین بردن آن و همچنین راهکارهایی برای پیشگیری از این مشکل پرداختهایم، با ما همراه باشید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۰۳
/ سایت اکالا
7 راز جلوگیری از کپک زدن شور گل کلم که باید بدانید
شور گل کلم، یکی از چاشنیهای محبوب و پرطرفدار در کنار غذاست. بسیاری از افراد ترجیح میدهند شور گل کلم را خودشان در خانه تهیه کنند تا از کیفیت مواد اولیه آن مطمئن باشند. اما یکی از مشکلاتی که ممکن است برای شور خانگی پیش بیاید، کپک زدن است. در این مقاله از مجله اکالا،
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
/ سایت اکالا
چگونه خیار شور را تازه نگه داریم؟؛ 13 روش + نکات مهم
خیار شور از آن خوراکیهایی است که اگر آن را به روش نادرست و در شرایط نامناسب نگهداری کنید، خیلی زود کپک میزند و بافت خود را از دست میدهد. اما چگونه خیار شور را تازه نگه داریم؟
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۷/۰۱
/ سایت سبک ایده آل
ترفند عالی برای نگهداری آبغوره و آبلیمو+فیلم - سبک ایده آل
آبلیمو و آبغوره از آن دسته مواد غذایی است که اگر به درستی نگهداری نشود، خیلی زود کپک زده و غیرقابل استفاده می شود.
۱۴۰۳/۰۶/۲۷
/ سایت آرمان ملی
نگران تاریخ انقضای این ۸ ماده غذایی نباشید!
مرکز تحقیقاتی انگلیسی دستورالعملی برای تاریخ انقضای غذاها و مواد اولیه منتشر کرده است و میگوید بعضی از غذاها میتوانند بعد از تاریخ انقضای آنها نیز مصرف شوند.
مواد غذایی
کپک زدگی
مواد غذایی
کپک زدگی
تاریخ انقضا
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
/ سایت اکالا
8 نکته طلایی گرفتن تلخی و کپک نزدن آبلیمو
در این مقاله، 8 نکته بسیار مهم و طلایی که موجب گرفتن تلخی آب لیمو و کپک نزدن آن میشود را به شما آموزش خواهیم داد، پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۱۳
/ خبرگزاری ایلنا
مسیری منحصربهفرد از زباله تا گنج
یک آشپز سرشناس با بهرهگیری از قارچ Neurospora، در حال تحقیق و بررسی برای تبدیل ضایعات غذا به غذاهایی خوشطعم است. این محقق خلاق با تحقیق درباره تفاله جو دو سر و نان کپکزده، به نتایج جالبتوجهی دستیافته است.
تولید زباله
زباله
تولید زباله
زباله
شیمی
کشاورزی
۱۴۰۳/۰۶/۱۰
/ سایت اکالا
ضدعفونی کامل خانه با گیاهان دارویی؛ دور از هر گونه مواد شیمایی
استفاده از گیاهان دارویی راهکاری ساده برای از بین بردن عوامل بیماری زا، گرد و خاک، کپک و... است. ضدعفونی خانه با گیاهان دارویی از جمله...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۰۹
/ سایت سبک زندگی
بعد خوردن کپک، چه اتفاقی تو بدنمون می افته؟
دانستن علائم مسمویت بعد از خوردن کپک مواد غذایی به شما برای درمان و پیشگیری از این موضوع کمک زیادی خواهد کرد.
۱۴۰۳/۰۶/۰۹
/ سایت اکالا
4 روش نگهداری رب گوجه فرنگی برای افزایش ماندگاری آن
در این مقاله، روشهای نگهداری رب گوجه فرنگی را معرفی میکنیم. اگر همیشه با مشکل کپک زدن رب گوجه فرنگی دست و پنجه نرم میکنید، با ما همراه باشید.
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۰۹
/ سایت سبک زندگی
جلوگیری از کپک زدن پنیر با این ترفندهای خونگی ساده! | دلایل کپک زدن پنیر
پنیر یکی از مواد غذایی مورد استفاده هرروزمونه که احتمال کپک زدنش همیشه هست پس با این تکنیک پنیر رو از شر کپک زدن نجات بده.
۱۴۰۳/۰۶/۰۹
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر- عوارض خوردن کپک و واکنش بعد به این اشتباه اندیشه معاصر
دانستن علائم مسمویت بعد از خوردن کپک مواد غذایی به شما برای درمان و پیشگیری از این موضوع کمک زیادی خواهد کرد.
۱۴۰۳/۰۶/۰۹
/ سایت افکارنیوز
عوارض خوردن کپک و واکنش بعد به این اشتباه
دانستن علائم مسمویت بعد از خوردن کپک مواد غذایی به شما برای درمان و پیشگیری از این موضوع کمک زیادی خواهد کرد.
آلرژی
گرفتگی بینی
آلرژی
گرفتگی بینی
مه مغزی
علائم مسمومیت
۱۴۰۳/۰۶/۰۸
/ سایت اکالا
چگونه رب گوجه فرنگی را کنسرو کنیم؟
رب گوجه فرنگی خانگی، به دلیل نداشتن مواد نگهدارنده، مستعد کپک زدن است. کنسرو کردن رب گوجه فرنگی یکی از روشهای مؤثر برای جلوگیری از این...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۶/۰۷
/ سایت اکالا
4 روش آسان برای نگهداری آبغوره تازه در خانه
کپک زدن آبغوره تازه یکی از مشکلاتی شایعی است که اکثر خانمها با آن مواجه میشوند. از مهمترین روشهای نگهداری آبغوره تازه میتوان به...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۱۸
/ سایت اکالا
علت کپک زدن برگه زردآلو و روشهای جلوگیری از آن
یکی از عواملی که طعم و ظاهر برگه زردآلو را تحت تاثیر قرار میدهد، کپک زدن است. این اتفاق ناخوشایند میتواند به دلایل مختلفی رخ دهد که...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۵/۱۵
/ سایت رکنا
گرمای طاقتفرسا غذای شما را میکشد / فساد مواد غذایی، بلای خانمانسوز تابستان
همه ما تجربه خراب شدن غذا در هوای گرم را داشتهایم. گرما می تواند تهدیدی خطرناک بیرای غذا های خشک وتر باشد و آنها را به شیوه های مختلف دچار فساد کند. اما با راهکار هایی مثل نگهداری درست از غذا ها در ظروف در بسته و تمیز، پخت کامل غذا ها و عدم نگهداری طولانی مدت آنها در فضای باز می توان از فساد آنها در …
گرما
کپک
گرما
کپک
فاسد شدن
کلینیک پزشکان رکنا
۱۴۰۳/۰۵/۱۴
/ منابع متفرقه
روش شستن قارچ برای از بین بردن کپک و باکتری چیست؟
قارچ یکی از مواد غذایی پُرکاربرد در آشپزی است و به عنوان ماده اولیه در بسیاری از غذاها از پاستا گرفته تا برخی سوپها استفاده میشود. قارچ را به هر شیوه که تهیه کنید، به دلیل این که در محیط تاریک و مرطوب رشد میکند، ممکن است حاوی انواع باکتری یا کپک باشد. پس مهم است که قبل از استفاده آن را تمیز بشویید. …
۱۴۰۳/۰۵/۰۴
/ سایت شمانیوز
کپکزدگی مواد غذایی: چرا باید محصولات کپکزده را دور بیندازید؟
کپکزدگی مواد غذایی یک مشکل رایج و خطرناک است که نباید نادیده گرفته شود. در این مقاله، به بررسی علل و خطرات کپکزدگی و اینکه چرا باید محصولات کپکزده را دور بیندازیم، میپردازیم.
کپکزدگی مواد غذایی
نخهای میسلیوم
کپکزدگی مواد غذایی
نخهای میسلیوم
محصولات کپکزده
خطرات کپک
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ سایت اندیشه معاصر
اندیشه معاصر - روشهای حفظ سلامت غذا و جلوگیری از فساد سریع آن اندیشه معاصر
برای اغلب افراد این موضوع سوال است که آیا مصرف مواد غذایی کپک زده عوارضی برای بدن دارد؟ در ادامه با مضرات خوردن کپک و ضررهای قسمت سالم غذای کپک زده آشنا می شوید.
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ سایت پارسینه
چرا نباید قسمت سالم غذای کپک زده را بخوریم؟
برای اغلب افراد این موضوع سوال است که آیا مصرف مواد غذایی کپک زده عوارضی برای بدن دارد؟ در ادامه با مضرات خوردن کپک و ضررهای قسمت سالم غذای کپک زده آشنا می شوید.
غذای کپک زده
غذای کپک زده
۱۴۰۳/۰۴/۲۷
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
آیا نگهداری نان در فریزر کار درستی است؟
زمانی که نان زیاد در یخچال یا فضای بیرون میماند کپک میزند و باید آن را دور ریخت. از همین رو بسیاری از خود میپرسند کدام نانها ماندگارتر هستند و اساسا معیار ماندگاری نان چیست؟ نان مرغوب به احتمال زیاد ماندگاری زیادی دارد، اما مشکل این است که بسیاری از ما هنوز با انواع نانهای مرغوب آشنایی نداریم.
خواص مواد غذایی
سلامت
خواص مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
رژیم غذایی
۱۴۰۳/۰۴/۲۶
/ سایت نمناک
اگر اشتباها غذای کپک زده بخوریم چی میشه ؟
برای اغلب افراد این موضوع سوال است که آیا مصرف مواد غذایی کپک زده عوارضی برای بدن دارد؟ در ادامه با مضرات خوردن کپک و ضررهای قسمت سالم غذای کپک زده آشنا می شوید.
غذای کپک زده
مضرات غذای کپک زده
غذای کپک زده
مضرات غذای کپک زده
مضرات کپک غذا
خوردن غذای کپک زده
۱۴۰۳/۰۴/۲۶
/ سایت اکالا
با آبغوره کپک زده چه باید کرد؟
اگر آبغوره، چاشنی محبوب ایرانیها، به درستی نگهداری نشود، به سرعت کپک زده و فاسد میشود. اما مصرف آبغوره کپک زده میتواند برای شما از این...
آشپزی
غذاهای ایرانی
آشپزی
غذاهای ایرانی
فست فود و فینگر فود
غذاهای رژیمی
۱۴۰۳/۰۴/۱۱
/ سایت باشگاه خبرنگاران
تجهیز علوم پزشکی زاهدان به دستگاه آنالیز کروماتوگرافی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان از فراهم شدن امکان سنجش دقیق وجود نگهدارندهها و کپکهای قارچی در مواد غذایی و آرایشی بهداشتی با تجهیز این دانشگاه به دستگاه «آنالیز کروماتوگرافی» خبر داد.
علوم پزشکی
تجهیزات پزشکی
علوم پزشکی
تجهیزات پزشکی
۱۴۰۳/۰۳/۲۴
/ سایت باتو
راهکارهای ساده و کاربردی برای جلوگیری از کپک زدگی
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم. نکاتی که باید در مورد کپک رب ، آبغوره و ترشی بدانید کپک ها نوعی ضایعه غذایی هستند
۱۴۰۳/۰۳/۲۲
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
نکاتی درباره دلایل زدن کپک رب گوجهفرنگی و نحوه جلوگیری از آن
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم.
مهارتها فوت و فن
آشپزی توصیهها و آداب
مهارتها فوت و فن
آشپزی توصیهها و آداب
۱۴۰۳/۰۳/۲۱
/ سایت نمناک
کپک رب، سرکه و ترشی را چه کنیم؟
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم.
۱۴۰۳/۰۳/۲۰
/ سایت خبرآنلاین
سموم غذایی که از آنها بیخبریم
تحقیقات نشان می دهد؛ سموم کپک، حتی در مقادیر کم، هم برای انسان و هم برای حیوانات مضر است.
تغذیه
رژیم غذایی
تغذیه
رژیم غذایی
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۳/۱۸
/ سایت افکارنیوز
رب کپکزده چه بلایی سر سلامتی ما میآورد؟
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم.
آلرژی
مشکلات تنفسی
آلرژی
مشکلات تنفسی
کپک
ضعف سیستم ایمنی
۱۴۰۳/۰۳/۱۷
/ سایت فرتاک
نکات مهمی که در این فصل باید درباره کپک رب و آبغوره بدانید
یکی از مشکلاتی که خانم های خانه دار با آن روبرو هستند کپک زدن برخی از مواد غذایی مانند رب ، ترشی و آبغوره است که در ادامه دلایل ایجاد کپک و راه حل جلوگیری از آن را توضیح می دهیم.
کپک رب
کپک رب
۱۴۰۳/۰۳/۰۲
/ سایت خط سلامت
با این نوع کنسروها و کپک رب گوجه اینگونه رفتار کنید
خط سلامت: برخی علایم به خوبی نشان می دهد که قوطی کنسرو حاوی مواد غذایی، خراب شده است و باید دور ریخته شود.
غذاهای کنسرو شده
غذاهای کنسرو شده
۱۴۰۳/۰۲/۲۱
/ سایت سرگرمی روز
چرا رب کپک میزنه؟ | روش های جلوگیری از کپک زدن رب
برای بسیاری مهم است که بدانند علت کپک زدن رب چیست. در واقع کپک به طور کلی از ارگانیسمهای فاسد کننده در نظر گرفته میشود، زیرا باعث ایجاد تغییرات نامطلوب در ظاهر، بافت، بو و طعم محصول میگردد. با این حال، برخی از موارد رشد کپک روی مواد غذایی، تهدیدات ایمنی آنها را نشان میدهد. تعیین تفاوت بین زمانی …
نکات خانه داری
نکات خانه داری و نظافت منزل
نکات خانه داری
نکات خانه داری و نظافت منزل
نکات خانه داری و آشپزی
۱۴۰۳/۰۲/۱۸
/ خبرگزاری همشهریآنلاین
از رب کپک زده میتوان استفاده کرد ؟ | مدت نگهداری تن ماهی جوشانده شده ؛ آنچه باید درباره غذاهای کنسروی بدانید
مصرف کنسروهای آماده مصرف مثل ربگوجه فرنگی، عوارض نجوشاندن کنسرو تنماهی و ضربدیدگی قوطی کنسرو نکاتی دارد که در این مطلب گفته شده است.
سلامت
مواد غذایی
سلامت
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۲/۱۱
/ خبرگزاری ایلنا
با این ترفندها محال است، آبلیمو و آبغوره کپک بزنه
چاشنی های ترش همچون آبغوره و آبلیمو، در آشپزی ایرانی کاربردهای فراوانی دارد.
رشد
ظروف پلاستیکی
رشد
ظروف پلاستیکی
قهوه
مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۱/۳۱
/ سایت نمناک
چرا قند و شکر کپک نمی زنند؟
شاید شما هم متوجه شده باشید که بعضی از مواد غذایی فاسد نمی شوند و کپک نمیزنند، این موضوع دلایل مختلف و مرموز خودش را دارد.
قند و شکر کپک نمیزنند
قند
قند و شکر کپک نمیزنند
قند
شکر
نگهداری مواد غذایی
۱۴۰۳/۰۱/۲۹
/ سایت سرگرمی روز
با این ترفند ساده طراوت سبزی های خورد شده رو حفظ کنید
رطوبت میتواند منجر به رشد باکتریها و کپکها شود، بنابراین مهم است که سبزیجات خرد شده خود را خشک نگه دارید. قبل از قرار دادن سیزیجات خرد شده در ظروف، آنها را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. همچنین میتوانید یک لایه دستمال کاغذی ته ظرف قرار دهید تا رطوبت اضافی را جذب کند.
ترافیک
رشد
ترافیک
رشد
سبزیجات
گاز
۱۴۰۳/۰۱/۱۳
/ سایت دیدبان ایران
چگونگی انجماد و نگهداری ایمن مواد غذایی
انجماد روشی موثر برای ماندگاری بیشتر اقلام غذایی فاسد شدنی است. فرآیند انجماد از رشد باکتریها، مخمرها و کپکهایی که باعث فساد مواد غذایی و مسمومیت غذایی میشوند، جلوگیری میکند
مواد غذایی
مواد غذایی
۱۴۰۲/۱۲/۰۲
/ روزنامه دنیای اقتصاد
چیزهایی که باید در باره کپک غذا بدانید
به گفته کارشناسان به طور کلی خطری ندارد اگر یک اینچ اطراف یک تکه کپک زده روی پنیر سفت یا شکلات را ببرید و باقی را مصرف کنید، اما موادغذایی با بافت نرم مانند گوجهفرنگی و همچنین نانهای نرم و پنیر نرم باید دور ریخته شوند. هنگامیکه صحبت از ایمنی مواد غذایی میشود، از قدیم این ضربالمثل را میگفتند …
ایمنی مواد غذایی
کپک غذا
ایمنی مواد غذایی
کپک غذا
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
/ سایت آفتاب نیوز
فیلم| آیا خوراکی کپک زده را باید کاملا دور بریزیم؟
دکتر محمد هاشمی، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی ایران با تاکید بر اینکه اغلب کپکهایی که روی مواد غذایی مشاهده میکنیم خطر چندانی ندارند، اما دستهای از کپکها سم
خوراکی کپک زده
خوراکی کپک زده
۱۴۰۲/۱۱/۲۵
/ سایت جماران
مهمترین نکته در مورد کپک مواد غذایی که باید بدانید!
هاشمی دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی میگوید: «وقتی یک خوراکی دچار کپک شد بایستی که آن را عاری از آلودگی کرد، خوراکیهای نرم مانند غذای پخته شده، لبنیات، نان و سبزیحات، بهخاطر اینکه ریشههای کپک داخل آن ماده غذایی نفوذ کرده بایستی کل خوراکی را دور بیندازیم، اما اگر خوراکی جامدی مانند گوشتهای …
کپک مواد غذایی
کپک مواد خوراکی
کپک مواد غذایی
کپک مواد خوراکی
کپک خوراکی
۱۴۰۲/۱۱/۲۴
/ خبرگزاری ایسکانیوز
آیا مواد غذایی کپک زده را باید دور بریزیم؟
«کپکها از دسته قارچها هستند که در شرایط خاص میتوانند مواد غذایی را آلوده کنند، اغلب کپکهایی که روی مواد غذایی رشد میکنند خطر چندانی ندارند، اما برخی از کپکها هستند که سمی با عنوان مایکوتوکسین از خودشان ترشح میکنند.»
دانستنی ها
دانستنی ها
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت انتخاب
از مصرف غذای کپک زده به شدت بپرهیزید
ممکن است این سوال در ذهن همه ما باشد که آیا ماده خوراکی کپک زده را میشود مصرف کرد، دبیر انجمن علمی پیشگیری و درمان چاقی درباره آن توضیحاتی ارائه میدهد. خبرآنلاین، محمد هاشمی میگوید: «کپکها از دسته قارچها هستند که در شرایط خاص میتوانند مواد غذایی را آلوده کنند، اغلب کپکهایی که روی مواد غذایی رشد …
۱۴۰۲/۱۱/۲۲
/ سایت پارسینه
این خوراکی ها در یخچال تبدیل به سم می شوند
هر غذایی را نمیتوان در یخچال محافظت کرد و برخی از غذاها کپک میزنند یا سمی میشوند یا باکتری جذب خود میکنند. در این مطلب به موادغذایی که در یخچال میتوانند سمی شوند، اشاره کردهایم.
سرطان
طب سنتی
سرطان
طب سنتی
فلفل
گاز
دریافت اخبار بیشتر
۱۴۰۲/۱۱/۲۲ - ۱۵:۵۰:۲۷
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی
یکشنبه ۷ بهمن ۱۴۰۳ -
26 January 2025
دریافت اخبار بیشتر
۳۶۵ روز
تبریک روز پدر
تعمیرکار جک های پارکینگی
هزینه خدمات دندان پزشکی
درمان شقاق مقعدی پیکاطب
مدیریت محتوای پیج
نمای سرامیک
خرید سرور مجازی