پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
ژیگو
مواد لازم:
ران درسته گوسفند:
یک عدد،
قارچ سرخ کرده:
یک فنجان،
کره:
۱۵۰ گرم،
سیر:
۱۰ تا ۱۲ حبه،
رب گوجه فرنگی:
۲ قاشق،
لوبیا و هویچ پخته:
یک فنجان،
نمک و فلفل:
به مقدار لازم،
سیب زمینی:
یک عدد متوسط
طرز تهیه:
گوشت را شسته و به وسیله کارد نوک تیزی حبه های سیر را در گوشت قرار دهید و کره را با دست به دو طرف گوشت بمالید و سپس آن را در ظرفی که کمی آب در آن ریخته اید، بگذارید تا با حرارت ملایم بپزد. وقتی آب گوشت تمام شد دوباره داخل ظرف آب بریزید تا گوشت هم پخته و هم سرخ شود، چند بار این کار را تکرار کنید تا گوشت به طور کامل پخته و سرخ شود، باقی مانده آب گوشت را صاف کنید و آن را به سس رب گوجه فرهنگی که در کره سرخ شده و قارچ هم به آن اضافه شده، بیفزایید و صبر کنید چند جوش بزند.سپس گوشت را در دیس قرار دهید و سس را روی آن بریزید و با لوبیا و هویچ پخته و سیب زمینی سرخ کرده اطراف آن را تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست