یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

کاپ کیک توپی بخارپز


کاپ کیک توپی بخارپز

● مواد لازم:
تخم‌مرغ: ۳ عدد
شکر: ۱۵۰ گرم
شیر: ۱۵۰ میلی لیتر
آرد: ۳۰۰ گرم
بکینگ‌پودر: ۳ قاشق چایخوری
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
مارمالاد یا شکلات نوتلا: ۴ قاشق غذاخوری
وانیل: نصف …

مواد لازم:

تخم‌مرغ: ۳ عدد

شکر: ۱۵۰ گرم

شیر: ۱۵۰ میلی لیتر

آرد: ۳۰۰ گرم

بکینگ‌پودر: ۳ قاشق چایخوری

پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری

مارمالاد یا شکلات نوتلا: ۴ قاشق غذاخوری

وانیل: نصف قاشق چایخوری

رنده پوست لیمو: یک قاشق چایخوری

شیر: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری

تعدادی کاسه کوچک مقاوم در برابر حرارت

روش تهیه:

۱. یک قابلمه را تا ارتفاع نصف کاسه‌های کوچک آب کرده و روی حرارت اجاق داغ کنید.

۲. تخم مرغ‌ها را به اندازه‌ای که به خوبی سبک شود و کف کند،‌ بزنید. شکر، وانیل و رنده پوست لیمو را اضافه کرده و همچنان به زدن ادامه دهید تا سبک شود. شیر را اضافه کرده و کمی بزنید، سپس مخلوط آرد و بکینگ‌پودر را داخل مایه ریخته و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یک‌دست شود.

۳. خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و پودر کاکائو را با یک قسمت مخلوط کنید. به خمیر کاکائویی ۳ قاشق غذاخوری شیر اضافه کنید تا غلظت هر دو خمیر یکی شود. خمیرها را در قیف بریزید. کاپ کیک‌ها را در کاسه‌های کوچک گذاشته و یک‌سوم آن را با خمیر پر کنید. یک قاشق مرباخوری از مارمالاد یا نوتلا را روی آن ریخته و دوباره روی آن خمیر بریزید تا سه چهارم آن پر شود. با خمیر شکلاتی نقطه‌هایی روی کاپ‌کیک ایجاد کرده و کاسه‌ها را داخل آب جوش قرار دهید. در قابلمه را بسته و کیک‌ها را ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید.

نکته:

بهتر است به جای آرد سفید معمولی از آرد قنادی استفاده شود.