چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
رشته پلو
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم
پیاز متوسط: یک عدد
رشته پلویی: ۲۰۰گرم
برنج: ۳پیمانه
کشمش پلویی: ۱۵۰گرم
هل ساییده: یک قاشق مرباخوری
زعفران آب کرده: ۲قاشق غذاخوری
دارچین و زیره سیاه: به دلخواه ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه ) - کمی
طرز تهیه:
پیاز را خرد کنید و در ماهیتابه ای مناسب همراه با کمی روغن تفت دهید. گوشت را به آن اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید. کمی ادویه اضافه کنید.
کشمش را بشویید و در آبکش بریزید و در انتها به گوشت و پیاز اضافه کنید.
برنج را که از قبل در کمی نمک خیس کرده اید، برای آبکش کردن در قابلمه ای بریزید و چند دقیقه بعد از جوشیدن برنج، رشته پلویی را اضافه کنید و همراه برنج آماده داخل صافی خالی کنید و کنار بگذارید.
برای مخلوط کردن برنج با گوشت در قابلمه ای مناسب به دلخواه ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید و کمی زعفران به آن اضافه کنید تا ته دیگ زعفرانی شود. کمی برنج و سپس کمی از مایه اضافه کنید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.
زعفران، هل ساییده و زیره را به برنج اضافه کنید. برنج آماده دم کردن است. هنگام کشیدن زعفران و هل را با بقیه برنج مخلوط کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست