چهارشنبه, ۱۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 5 February, 2025
مجله ویستا

رشته پلو


رشته پلو

پیاز را خرد کنید و در ماهیتابه ای مناسب همراه با کمی روغن تفت دهید. گوشت را به آن اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید. کمی ادویه اضافه کنید.

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰گرم

پیاز متوسط: یک عدد

رشته پلویی: ۲۰۰گرم

برنج: ۳پیمانه

کشمش پلویی: ۱۵۰گرم

هل ساییده: یک قاشق مرباخوری

زعفران آب کرده: ۲قاشق غذاخوری

دارچین و زیره سیاه: به دلخواه ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه ) - کمی

طرز تهیه:

پیاز را خرد کنید و در ماهیتابه ای مناسب همراه با کمی روغن تفت دهید. گوشت را به آن اضافه کنید و همراه پیاز تفت دهید. کمی ادویه اضافه کنید.

کشمش را بشویید و در آبکش بریزید و در انتها به گوشت و پیاز اضافه کنید.

برنج را که از قبل در کمی نمک خیس کرده اید، برای آبکش کردن در قابلمه ای بریزید و چند دقیقه بعد از جوشیدن برنج، رشته پلویی را اضافه کنید و همراه برنج آماده داخل صافی خالی کنید و کنار بگذارید.

برای مخلوط کردن برنج با گوشت در قابلمه ای مناسب به دلخواه ته دیگ نان یا سیب زمینی بگذارید و کمی زعفران به آن اضافه کنید تا ته دیگ زعفرانی شود. کمی برنج و سپس کمی از مایه اضافه کنید. این کار را ادامه دهید تا مواد تمام شود.

زعفران، هل ساییده و زیره را به برنج اضافه کنید. برنج آماده دم کردن است. هنگام کشیدن زعفران و هل را با بقیه برنج مخلوط کنید.