یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا
گوشت و نودل
![گوشت و نودل](/web/imgs/16/11/hfef61.jpeg)
مواد لازم :
مغز ران گوساله لطیف:
۵۰۰ گرم
آرد سفید:
یکچهارم فنجان
روغن مایع:
یک قاشق غذاخوری
سیر له شده:
۲ حبه
پیاز خرد شده:
یک عدد
آب گوشت:
۳ فنجان
مرزنجوش یا ریحان خشک کفمال:
یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه:
یکچهارم قاشق مرباخوری
ر ماکارونی نودل یا رشته فرنگی:
۲۴۰ گرم
جعفری تازه ساطوری:
۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
چربی اضافه گوشت را بگیرید و گوشت را مکعبی خرد کنید و در آرد بغلتانید، سپس نصف گوشتهای آرد زده را در روغن داغ سرخ کنید و در ظرفی بریزید و بقیه گوشتها را با پیاز و سیر مخلوط کنید و اگر لازم بود کمی روغن اضافه سرخ کنید. روغن اضافه را دور بریزید و همه گوشتها را به ماهیتابه برگردانید. آب گوشت، مرزنجوش و فلفل را اضافه کنید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۷۰ تا ۹۰ دقیقه در ظرف را ببندید تا خوب بپزند، سپس رشتهها را بریزید و مخلوط را به جوش آورید. شعله را کم کنید و با در باز ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا رشتهها هم بپزند، در آخر جعفری را بپاشید و سرو کنید. (۴ نفر)
مجله زندگی ایده آل
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست