یکشنبه, ۲۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 9 February, 2025
مجله ویستا

گوشت و نودل


گوشت و نودل

● مواد لازم :
▪ مغز ران گوساله لطیف: ۵۰۰ گرم
▪ آرد سفید: یک‌چهارم فنجان
▪ روغن مایع: یک قاشق غذاخوری
▪ سیر له شده: ۲ حبه
▪ پیاز خرد شده: یک عدد
▪ آب گوشت: ۳ فنجان
▪ مرزنجوش یا ریحان خشک …

مواد لازم :

مغز ران گوساله لطیف:

۵۰۰ گرم

آرد سفید:

یک‌چهارم فنجان

روغن مایع:

یک قاشق غذاخوری

سیر له شده:

۲ حبه

پیاز خرد شده:

یک عدد

آب گوشت:

۳ فنجان

مرزنجوش یا ریحان خشک کفمال:

یک قاشق مرباخوری

فلفل سیاه:

یک‌چهارم قاشق مرباخوری

ر ماکارونی نودل یا رشته فرنگی:

۲۴۰ گرم

جعفری تازه ساطوری:

۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه :

چربی اضافه گوشت را بگیرید و گوشت را مکعبی خرد کنید و در آرد بغلتانید، سپس نصف گوشت‌های آرد زده را در روغن داغ سرخ کنید و در ظرفی بریزید و بقیه گوشت‌ها را با پیاز و سیر مخلوط کنید و اگر لازم بود کمی روغن اضافه سرخ کنید. روغن اضافه را دور بریزید و همه گوشت‌ها را به ماهیتابه برگردانید. آب گوشت، مرزنجوش و فلفل را اضافه کنید و به جوش آورید. شعله را کم کنید و ۷۰ تا ۹۰ دقیقه در ظرف را ببندید تا خوب بپزند، سپس رشته‌ها را بریزید و مخلوط را به جوش آورید. شعله را کم کنید و با در باز ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بجوشانید تا رشته‌ها هم بپزند، در آخر جعفری را بپاشید و سرو کنید. (۴ نفر)

مجله زندگی ایده آل

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir