جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
طرز تهیهی کتلت میگو با سس تمرهندی
این کتلت با مقدار کمی میگو آماده میشود و مزهی خوبی دارد. مواد لازم و طرز تهیهی آن را ببینید .
مواد لازم :
میگو: ۱۵۰ گرم
سیبزمینی پخته شده: پنج عدد
لیموترش: یک عدد
زنجبیل تازه: یک قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
تخم گشنیز: یک قاشق چایخوری
گشنیز تازه خرد شده: سه قاشق سوپخوری
روغن و نمک: به میزان لازم
طرز تهیه:
میگو و سیبزمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده شده، زردچوبه نمک و آب لیموترش در دستگاه غذاساز ریخته و خوب مخلوط میکنیم تا یک دست شوند.
بعد مواد را در ظرفی ریخته و با گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم.
در تابه روغن ریخته روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.
سپس به اندازه نارنگی از مواد برداشته در دست صاف کرده، در تابه سرخ میکنیم.
کتلتها را در ظرف مناسب چیده و به همراه سس سرو مینماییم.
مواد لازم برای تهیه سس:
تمر هندی: نصف پیمانه
آب جوش: نصف پیمانه
انبه کوچک: یک عدد
سس گوجهفرنگی تند: پنج قاشق سوپخوری
طرز تهیه سس:
تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف میکنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجهفرنگی مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست