شنبه, ۹ تیر, ۱۴۰۳ / 29 June, 2024
مجله ویستا

نحوه خرید و نگه داری مواد غذایی


نحوه خرید و نگه داری مواد غذایی

سالانه در آمریکا از هر ۴ نفر یک نفر به علت آلودگی غذایی دچار مسمومیت می شود. این آمار در کشورهای دیگر نیز چشمگیر است. «MSN» درباره خرید موادغذایی و نگه داری درست آن ها به مطالبی اشاره …

سالانه در آمریکا از هر ۴ نفر یک نفر به علت آلودگی غذایی دچار مسمومیت می شود. این آمار در کشورهای دیگر نیز چشمگیر است. «MSN» درباره خرید موادغذایی و نگه داری درست آن ها به مطالبی اشاره کرده است که خواندن آن خالی از لطف نیست.

۱) سوپری که از آن جا خرید می کنید، باید تمیز باشد و موادغذایی فاسدشدنی حتما باید در یخچال نگه داری شود.

۲) خرید خود را از کالاهای غیرفاسدشدنی شروع کنید و سپس فرآورده های لبنی، غذاهای منجمد و گوشت خریداری کنید. هدف این است که موادغذایی منجمد سریع تر به یخچال منتقل شود. جای خالی برای گوشت قرمز و مرغ در سبد دستی ایجاد کنید تا روی غذاهای غیرگوشتی قرار نگیرد. کودکان را از دست زدن به غذاهای گوشتی، خام و نشسته منع کنید.

۳) به تاریخ تولید و انقضا روی برچسب ها توجه کنید. از آن جا که باکتری ای -کولای روی سبزی های بسته بندی شده کهنه و در حال فاسد شدن سریع رشد می کند، توجه کردن به تاریخ محصول اهمیت زیادی دارد.

۴) از خرید محصولاتی که بسته بندی آن ها سوراخ یا پاره شده یا نیمه باز است پرهیز کنید.

۵) محصولات باید در یخچال های باز که هوای سرد از آن خارج می شود قرار گیرد. شیر و گوشت باید زیر دمای ۴/۴ درجه سلسیوس نگه داری شود. بهتر است محصولاتی را که در انتهای فریزر قرار دارد، انتخاب کنید.