جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

مرغ فاجیتاز اندلسی


مرغ فاجیتاز اندلسی

برای پخت مرغ فاجیتاز از ‌تابه‌های رژیمی استفاده کنید، چون مرغ شما را خط‌دار می‌کند. همچنین می‌توانید از ‌تابه‌های بزرگی که برای پخت غذاهای چینی مورد استفاده قرار می‌گیرند، …

برای پخت مرغ فاجیتاز از ‌تابه‌های رژیمی استفاده کنید، چون مرغ شما را خط‌دار می‌کند. همچنین می‌توانید از ‌تابه‌های بزرگی که برای پخت غذاهای چینی مورد استفاده قرار می‌گیرند، استفاده کنید. این ‌تابه باعث می‌شود تا غذا به کف ظرف نچسبد و نسوزد. البته من پیشنهاد می‌کنم روغن زیتون فراوان مصرف کنید ولی برای این‌که غذای شما درخشان و خوشمزه‌تر شود از میزان کمی روغن استفاده کنید.

مرغ فاجیتاز

پیاز متوسط و قرمز:

یک عدد

فیله مرغ:

به اندازه ۲ نفر

پودر فلفل دودی:

یک قاشق چای‌خوری

زیره سبز:

به میزان کم

لیمو:

۲ عدد

فلفل دلمه‌ای:

۲عدد

مواد لازم ادویه‌ها

نمک دریایی

فلفل سیاه

روغن زیتون

برای سرو

نان پاپریکا

ماست پرچرب

سس ترش

سس سالسا

فلفل قرمز چیلی:

یک‌دوم

گوجه ریز رسیده:

۱۵ عدد

گشنیز:

یک دسته کوچک

نمک و فلفل سیاه:

به میزان لازم

لیمو:

یک عدد

روغن زیتون:

به میزان لازم

برای شروع

ابتدا تابه را روی حرارت زیاد گاز قرار دهید، فلفل دلمه‌ای‌ها را با چاقو برش بزنید و به صورت عمودی خرد کنید، بعد پیاز را شسته و پوست کنده و در ‌‌تابه خرد کنید. فیله‌ها را مانند فلفل دلمه‌ای برش بزنید تا با هم یک شکل باشند. در آخر تمام موادی که خرد کرده‌اید را درون یک کاسه بریزید و پودر فلفل را روی مواد بپاشید و کمی روغن زیتون همراه با نمک، فلفل و میزان مشخصی زیره سبز همراه با آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شوند و به مدت ۱۰ دقیقه درون یخچال قرار دهید، پس از ۱۰ دقیقه ظرف را از یخچال بیرون آورده و مواد را درون ‌تابه بریزید و با کمک یک انبر آن را هم بزنید تا ۲ طرف مرغ پخته شود به مدت ۶ تا ۸ دقیقه مرغ فاجیتاز را روی حرارت زیاد قرار دهید تا مرغ‌ها طلایی شوند.

سس سالسا

در ظرف دیگر فلفل چیلی را با چاقو ریز کرده و گوجه‌فرنگی‌ها را برش بزنید و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید.

نمک را همراه با فلفل سیاه و روغن زیتون روی آن بریزید و با یک قاشق مخلوط کنید،‌ مزه آن را بچشید تا چیزی کم نداشته باشد و تندی لذت‌بخشی به غذا بدهد. در آخر لیمو ترش را برش بزنید و در کنار سس قرار دهید.

برای سرو

نان پاپریکا را درون مایکروفر داغ کنید.

کنار غذا یک کاسه ماست به همراه سس‌های خوشمزه قرار دهید (سس کچاپ، سس خردل، سس‌های تند و...) و از غذا لذت ببرید.



همچنین مشاهده کنید